Ana SayfaDedikoduDemet Akalın ve Hadise Polemiği Mi Başlıyor?

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Hadise Polemiği Mi Başlıyor?

Son dönemlerde sözleriyle eleştirilerin ortasında kalan Demet Akalın, bu defada Hadise tartışmasıyla gündemde. Demet Akalın dün Rumelihisarı’nda bir kafeden çıkarken görüntülendi. Hatırlarsanız Akalın Hadise’yi “Ela” videosundan sonra takipten çıkarmış ve ikilinin arası da açılmıştı. Hadise’nin konser paylaşımına sert bir şekilde yanıt veren Demet Akalın büyük bir tartışmanın fitilini de alevlendirerek,  “Demet Akalın ve Hadise polemiği mi başlıyor?” sorusunu akıllara düşürdü.

Demet Akalın Eleştirilerin Ortasında Kaldı!

Geçtiğimiz günlerde A Milli Voleybol Takımı’nın maçı kaybetmesi üzerine mağlubiyet nedeni olarak koçun yabancı olmasını gösteren Demet Akalın, sosyal medyada eleştirilerin tam ortasında kalmıştı. O tartışmaya gazeteci Cengis Semercioğlu’da katılmış ve Akalın’ı sert sözleriyle eleştirmişti. Eleştirilerin üzerine sessizliğini koruyan Demet Akalın’a sosyal medyadan hala tepki yağıyor.

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasının perde arkası

“Mekanın Sahibi Geri Geldi”

Hadise geçtiğimiz günlerde Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde verdiği bir konserle sevenleriyle buluştu. Uzun bir süredir konser için hazırlanan Hadise başarılı bir sahne showuyla kendisini izlemeye gelenlerin de keyifli bir zaman geçirmesini sağladı. Konserden sonra sahne showundan çekilen fotoğraflarını “Mekanın sahibi geri geldi” açıklamasını yaparak sosyal medyadan paylaşan Hadise, Demet Akalın vetosuna takıldı…

Hadise Kimdir?

Demet Akalın ve Hadise Polemiği Mi Başlıyor?

Bu sene Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde ardı ardına konserler veren Demet Akalın Hadise’yi alaycı bir şekilde eleştirdi. Rumelihisarı’nda bir kafeden kalkarken görüntülenen Akalın’a Hadise’nin “Mekanın sahibi geri geldi” sözü hakkında ne düşünüldüğü sorusuna Akalın “Her yerin sahibi olsun. Koca yok, yalnız uyuyor” yanıtını vermesiyle birlikte tüm gözler de Hadise’ye çevrildi. Hadise bu söze henüz bir yanıt vermemiş olsa da, ilerleyen zamanlarda ikili arasında ciddi bir tartışma alevlenecek gibi duruyor.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler