Ana SayfaÜnlülerÇöpe Giden Klibin Değeri 20.000 TL

İlgili Postlar

Çöpe Giden Klibin Değeri 20.000 TL

3 Dalda rekor kıran ve dünyaca ünlü şarkıcıların vokalistliğini yapan Gururbey, yeni klibini çöpe attı. Çöpe giden klibin değeri 20.000 TL olarak açıklandı.

Madonna, Jennifer Lopez, Asala Nasri, Yusuf İslam ve Sami Yusuf gibi dünyaca ünlü sanatçıların baş vokalistliğini yaparak ün sahibi olmuştu.

Gururbey Kimdir?

Guinness rekorlarını 3 dalda kırarak dünyanın en bas sesi, en güçlü bas sesi ve tek nefeste en uzun şarkı söyleyebilen adam ünvanlarını almıştı. Uzun süredir üzerinde plan yaptığı Rap tarzındaki çalışmasını tamamladı. Tuz Gölü’nde klip çektiği “Satanlar” isimli Rap parçasının çekimlerinden memnun kalmadı. Çekilen klipten memnun kalmayan rekor sahibi Gururbey, çalışmayı çöpe atmayı tercih etti.

Çöpe Giden Klibin Değeri 20.000 TL

Vatan sevgisini içeren çalışmaların ardından Gururbey’in açıklamaları ise şöyleydi.

“İşimde titiz çalışmayı seviyorum, bu işi para için değil vatan aşkını anlatmak için yapıyorum. Yalan, dolanın çevrelediği insan ilişkisini anlatmak yerine gerçek olan vatan aşkını anlatmak daha gerçek geliyor. Vatanı olmayanın sevdası da olmaz”

Güneydoğu’da Gazi Oldu

Askerlik döneminde Güneydoğu’da terör örgütüyle girdikleri çatışmada gazi olan Gururbey, yurt dışında yakaladığı başarı ve guinness rekorlar kitabında sahip olduğu rekorlar ile biliniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler