Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 36. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Yılmaz Züleyha'yı Kurtarabilecek Mı?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 36. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Yılmaz Züleyha’yı Kurtarabilecek Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen yeni bölümleriyle ekranlara gelmek için gün sayıyor. Reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova, 36. yeni bölümüyle 19 Eylül perşembe günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde yer yerinden oynayacak. Yılmaz, Züleyha’nın masum olduğunu öğrenip Yamanların konağını başına yıkacak. Her yer ateş yeriyken Yılmaz, Züleyha’yı kurtarabilecek im?

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz Züleyha’yı Kurtarabilecek Mı?

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yılmaz, mektubu okuduktan sonra kimseyi gözü görmüyor. Henüz yeni evli olan Yılmaz. Hünkar hanımın karşısına çıkar ve ondan Züleyha’ya yaptıklarının hesabını sorar. Yılmaz, tam silahını çekmişken, Fekeli araya girip oğluna engel oluyor. Yamanlar konağı alevler içinde kalıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 36. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1171858940772200453

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 35. SEZON FİNALİ BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Züleyha’nın hamile olduğunu öğrenir ve Yılmaz’la ne zamandır yatıyorsun deyip ona silah çeker. Züleyha’ya inanmayan Demir silahını ateşler. Hünkar, aşağıdayken silah sesini duyup yukarı koşar ve ikisini de perişan halde bulur. Hünkar, oğluna Züleyha’nın böyle ihaneti yapmayacağına kefil olduğunu, eğer öyle bir şey olsa bile Yılmaz’ın onun peşini bırakmayacağını söyler.

Yılmaz, çarşıda Demir’i görüp düğününe davet eder. Ama Demir, Yılmaz’a silah çekerek hakaret eder. Yılmaz, sözünü tutmadığını yüzüne vurup kendisini vurmasını ister. Ama Demir, bir dahasında onunda silahı olmasını söyler. Demir, İstanbul’a doktora muayene olmak için gider. Doktor onun çocuğunun olabileceğini söyler. Bunu duyan Demir, büyük bir sevinçle evine dönmek üzere harekete geçer. Yılmaz’ın düğününe Hünkar’da davetlidir ve gider.

Düğünde Müjgan, çok heyecanlıdır ama Yılmaz, pek mutlu görünmez. Tuğlaların arasından Gaffur’un sakladığı mektupla paraları bulup Yılmaz’a verirler. Yılmaz, sadece nüfus cüzdanlarını görür ve çekmeceye koyar. Züleyha, Şermin’den çocuğu aldırmak için ondan yardım ister. Düğün günü Hünkar’da evde yokken Şermin’le Züleyha, bebeği aldırmak için doktora giderler. Düğünün ertesi günü Yılmaz, nüfus cüzdanlarını tekrar eline alır ve içinde bulduğu mektubu bularak okur.

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezon 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler