Ana SayfaDizilerAfilli Aşk Zirvedeki Yerini Koruyor

İlgili Postlar

Afilli Aşk Zirvedeki Yerini Koruyor

Afilli Aşk zirvedeki yerini koruyor. Kanal D’nin sevilen dizisi Afilli Aşk reytinglerdeki zirve başarısını elinde tutmaya devam ediyor.

Kanal D’nin sevilen dizisi Afilli Aşk 11 Eylül reytinglerinde geleneğini bozmayarak üç ayrı kategoride de en çok izlenen yapım olarak liderliğini sürdürdü. Filmin Yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor.

Ekranlara geldiği ilk günden itibaren yoğun bir ilgi ile izlenen dizi Afilli Aşk, tüm kişilerde 7,49 reyting ve 22,20 izlenme payı; AB’de 7,43 reyting ve 23,33 izlenme payı, 20+ABC1’de 7.59 reyting ve 21,77 izlenme payı alarak 100 programın arasında 1. olarak haftayı tamamladı.

Sosyal medyada yayın günü 2 milyon erişim alan Afilli Aşk, bütün gece #seviyorsan hastag’ı ile TT olarak başarı kazandı.

Takipçilerinin her hafta yoğun merak ve heyecanla izlediği dizi, yayın hayatına başarılı ve istikrarlı bir izlenme oranları ile devam ediyor.

Fenomen dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli üstlenirken, senaryosunu ise Barış Erdoğan, İlker Arslan, Okşan Tavaslıoğlu ve Kübra Sülün yazıyor. Dizinin başrol oyunculuğunu ise Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk üstleniyor.

Çağlar Ertuğrul Kimdir?

Burcu Özberk Kimdir?

Afilli Aşk dizisinin yeni bölümü 18 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler