Ana SayfaÜnlüler"Rivayet"le Hat-Trick Yaptı!

İlgili Postlar

“Rivayet”le Hat-Trick Yaptı!

“Rivayet” parçasıyla büyük bir çıkış yapan Yılmaz Taner müzik piyasasına yeniden iddialı bir giriş yapmıştı. Kısa sürede milyarlarca kişi tarafından dinlenen şarkı müzikseverlerden de tam not aldı. Yoğun bir konser takvimine sahip olan başarılı şarkıcı Geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta sahne aldı. Yılmaz Taner “Rivayet”le Hat-Trick yaptı! Konser sonrasında açıklama yapan Taner, çalışmalarına devam edeceğini de müjdeledi.

“Misafirperver” Hala Etkisini Kaybetmedi!

Yılmaz Taner’in ilk albümü olan “Misafirperver” dinleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Albümde hem duygusal hem de hareketli şarkılara yer veren başarılı şarkıcı hızla geniş bir kitleye erişmeyi başarmıştı. Ünlü şarkıcının büyük bir çıkış yakaladığı albümün ilk klibi “Felek” şarkısına çekilmişti.

Yılmaz Taner’den Yeni Single!

“Rivayet”le Muhteşem Bir Dönüş!

Müzik sektöründe ön kısımda yer almasa da, mutfak kısmında olmayı asla bırakmayan Yılmaz Taner, Demet Akalın, Murat Boz, Merve Özbey ve Murat Dalkılıç gibi sevilen isimlere parçalarla büyük beğeni toplamıştı. İlk albümünden sonra müziğe uzun bir süre ara veren Yılmaz Taner 6 senenin ardından “Rivayet” adını verdiği single çalışmasıyla ses getiren bir dönüş yaptı. Sözleri Murat Güneş’e ait olan şarkının klibi de izleyenler tarafından büyük övgüler almıştı. Çıkış yaptığı ilk haftadan 3 milyon izlenme elde eden “Rivayet” Yılmaz Taner’in eskimeyecek parçalarından gibi duruyor.

Murat Boz Kimdir?

“Rivayet”le Hat-Trick Yaptı!

. 6 sene sonra yeniden mikrofonu eline alan Yılmaz Taner geçtiğimiz gün Kıbrıs’ta dinleyicileriyle buluştu. Yoğun istek üzerine sahnede “Rivayet” şarkısını üç kez seslendiren Taner’e seyirciler “Hat-Trik” tezahüratı yaptı. Sahnede yoğun ilgi gören başarılı şarkıcı “Sahneye her adım attığımda aynı heyecanı yaşıyorum. Sevenlerimle birlikte olmak beni çok mutlu ediyor” açıklamasını yaparak, sevenlerine çalışmalarına yoğunluk vereceğinin müjdesini verdi.

Yılmaz Taner Kimdir?

"Rivayet"le Hat-Trick Yaptı!
“Rivayet”le Hat-Trick Yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler