Ana SayfaÜnlülerEce Seçkin'e Nişanlısından Olay Hediye!

İlgili Postlar

Ece Seçkin’e Nişanlısından Olay Hediye!

Geçtiğimiz akşam yeni yaşını nişanlısı ile kutlayan başarılı ve güzel şarkıcı Ece Seçkin’e nişanlısından olay hediye geldi.

Ece Seçkin'e Nişanlısından Olay Hediye!

Geçtiğimiz gece yeni yaşını pilot nişanlısı Çağrı Terlemez ve yakın arkadaşlarıyla kutlayan başarılı ve sevilen şarkıcı Ece Seçkin, nişanlısının hediyesi ile şaşkına döndü.

Ece Seçkin Kimdir?

Yaş Günü Kutlamasına Akın Oldu

Yaklaşık 1 sene önce 4 yıllık sevgilisi pilot Çağrı Terlemez ile dillere destan bir şekilde nişanlanan Ece Seçkin, geçtiğimiz akşam yeni yaşını kutladı. Bir gece kulübünde organize edilen sürpriz bir kutlama ile doğum gününü kutladı. Kutlamaya Derya Uluğ ve Asil Gök, Cem Belevi ve Zehra  Yılmaz, Ayşen-Kemal Şimşekyay, Murat Joker, Murad Küçük, yakın dostları ve ekibi de dahil oldu.

Seçkin’den “Uğurlu Bir Yaş Olsun” Dileği

Bütün gece doyasıya eğlenen ve başarılı sanatçı yeni yaşına girerken yeni yaşından dileklerini ve duygularını medya ile şu sözlerle paylaştı.

’’Bu gece çok sevdiğim bütün arkadaşlarım burada. Bir sürpriz bekliyordum ama bu sefer gerçekten hiçbir şey çaktırmadılar. Hatta Derya arayıp o kadar normal konuştu ki akşam bir şey yaparsanız haber verin dedi. Çok mutluyum şuan da, iyi ki varsınız. Ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bol konserli, çok güzel şarkılar ve güzel işler yapacağımız uğurlu bir yaş olsun. Ben de bu vesileyle sizlere uğur getireyim. Hepimizi çok seviyorum. ”

Ece Seçkin'e Nişanlısından Olay Hediye!

Doğum Gününe Özel Tasarım Pasta

Pöti isimli pasta tasarım atölyesi olan Duygu Seber’in Ece Seçkin için tasarladığı pasta, Ece Seçkin yazısı, tacı ve tepesindeki unicorn ile çok beğenildi.

Ece Seçkin’e Nişanlısından Olay Hediye!

Yeni yaşına giren Ece Seçkin’e asıl sürprizi nişanlısı Çağrı Terlemez’den geldi. Terlemez’in Seçkin’e 600 Bin TL değerindeki Porsche marka araç hediye etmesi Ece Seçkin ile birlikte diğer davetlileri de şaşkına çevirdi.

Ece Seçkin'e nişanlısından olay hediye

İnstagram Hesabından Paylaşmayı İhmal Etmedi

Seçkin, kendisine gelen doğum günü tebriklerini instagram adresinde story olarak paylaştı. İşte o paylaşımlardan birkaç tanesi.

Ece Seçkin instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler