Ana SayfaDedikoduİspanyol Model Elisabeth Mas’ten Tuba Ünsal'a Sert Cevap!

İlgili Postlar

İspanyol Model Elisabeth Mas’ten Tuba Ünsal’a Sert Cevap!

İspanyol model Elisabeth Mas’ten Tuba Ünsal’a sert cevap geldi. Bir süredir devam eden Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu aşkı hakkında sessizliğini koruyan Elisabeth Mas, Ünsal’ın onun hakkında olan yorumuna tepkisiz kalamadı.

Basından Kaçmıyorlar

Tuğba Ünsal, Mirgün Cabas‘tan boşandıktan kısa bir sonra iş adamı Caner Karaloğlu aşk yaşamaya başlamıştı. ilişkinin ilk dönemlerinde ikili bu iddiaları ne kadar yalanlasalar da, sürekli bir arada görüntülenmeleri onları itirafa sürüklemişti. İlişki başladığında  Caner Karaloğlu evliydi. Evliliğinden küçük bir bebeği olan Karaloğlu’nun eşi uzun süre bu haberlere ve açıklamalara sessiz kalarak sakin bir şekilde yaklaştı. Bu süreç içerisinde Ünsal ve Karaloğlu ilişkilerine devam ederek, gözlerden uzak kalmak için de bir çaba sarf etmedi Karaloğlu’nun ise boşanma iddiaları gündeme gelmeye başlamıştı.

Mirgün Cabas Kimdir?

Türkiye’yi Terk Etti

Caner Karaloğlu ve Elisabeth Mas Şubat ayında boşanma kararı alarak mahkemeye başvurdular. Bu süreçte hakkında sürekli farklı iddialar ortaya atılan Elisabeth Mas’da daha fazla Türkiye’de kalmak istemedi ve ülkeyi terk etti.

Tuba Ünsal eşinden boşanıyor!

İspanyol Model Elisabeth Mas’ten Tuba Ünsal’a Sert Cevap!

Geçtiğimiz günlerde Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu yine birlikte görüntülenmiş ve basın tarafından soru yağmuruna tutulmuşlardı. Ünsal’a sevgilisinin eşi hakkında görüşleri sorulduğunda ise gelen cevap herkesi şaşırttı. Tuba Ünsal ilişkisi hakkında sorulan sorulara “Caner’in karısının da sevgilisi var, bu durumu sadece siz abartıyorsunuz.” yanıtını verdi. Oldukça tepki çeken bu yanıta Elisabeth Mas’tan da cevap geçirmedi. Elisabeth Mas, Ünsal’a “Bilmeden konuşma!” diyerek sert çıktı. Ve arkasından açıklamada bulundu; ” Özel hayatımdan hakkında hiçbir şey bilmeden yorum yapmak ona düşmez.” açıklamasını yapan Mas’ın boşanma süreçlerindeki açıklaması da”Bu sürece benim tarafımdan üçüncü bir kişi dahil olmamıştır.” yönündeydi. Mas’ın hayatında biri olup olmadığı bilinmez ancak Elisabeth Mas’ın artık sabrının sınırın taştığı oldukça açık.

Tuba Ünsal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler