Ana SayfaÜnlülerEbru Polat ve Emirkan Canlı Yayında Birbirine Girdi!

İlgili Postlar

Ebru Polat ve Emirkan Canlı Yayında Birbirine Girdi!

Ebru Polat ve Demirkan canlı yayında birbirine girdi! Bugün yayınlanan 2. Sayfa programına canlı yayın konuğu olan şarkıcı Emirkan, Ebru Polat ile canlı yayında birbirine girdi. Demet Akalın’ın yeni şarkısını Ebru Polat ile birlikte yaptıkları halde Polat’ın kendi adını geçirmediğini iddia eden Emirkan,  çarpıcı iddialarda bulundu. Emirkan’ın iddialarının üzerine yayına bağlanan Ebru Polat ise adeta ateş püskürdü. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ebru Polat’ın Makyajsız Hali Dikkat Çekti!

Ebru Polat ve Demirkan canlı yayında birbirine girdi!

Ebru Polat ve Demirkan canlı yayında birbirine girdi! Bugün yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu şarkıcı Emirkan, Ebru Polat ile canlı yayında birbirine girdi.

Demet Akalın’ın yeni albümü için “Bir Demet” isimli şarkıyı Ebru Polat ile birlikte hazırlayan Emirkan, Polat’ın şarkıdan bahsederken kendi ismini geçirmediğini iddia etti.

Aynı programın dünkü konuğu olan Ebru Polat’ın görüntülerinin verilmesi üzerine güzel şarkıcının kendi ismini geçirdiğini öğrenen Emirkan, bu sefer de birlikte yaptıkları şarkının büyük bir kısmının kendisine ait olduğunu iddia etti.

Emirkan’ın şarkının sözlerinin büyük bir bölümünü kendisinin yazdığını söylemesi üzerine çılgına dönen Ebru Polat, programa telefonla bağlanarak adeta ateş püskürdü.

Emirkan’ın kendisinin günahını aldığını söyleyen Ebru Polat, şunları söyledi:

“Şarkı 11 mısradan oluşuyor ve o 11 mısradan 2 veya 3 mısrası senin 7-8 mısra da benim. Problem değil senin olsun hiç sıkıntı yok bana. Normalde bu şarkı “Söz: Ebru Polat, Beste: Emirkan” olarak çıkacaktı. Öyle anlaştık değil mi? Son 2 mısrasını değiştirip kendine göre koydun. Fakat şarkının 10 mısrası bana ait 2 mısrası da sana ait. Sıkıntı yok ama bunlar güzel şeyler değil Emirkan sana hiç yakışmıyor. ‘Ben bugün alınarak ve dolarak çıktım buraya’ diyorsun ama günahımı alıyorsun.”

2. Sayfa canlı yayınına bağlanan Ebru Polat, Emirkan'a ateş püskürdü.
2. Sayfa canlı yayınına bağlanan Ebru Polat, Emirkan’a ateş püskürdü.

Ebru Polat Kimdir ?

Canlı yayında gerçekleşen şarkı polemiğinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Emirkan, şunları yazdı:

“Bildiğiniz üzere Sevgili arkadaşım Demet Akalın’ın yeni albümde “Bir Demet”isimli şarkımız yer alıyor. Şarkının A (Giriş) kısmı Ebru Polat’a aittir. Nakarat kısmındaki ( Hoşçakal Sevdam, kusura bakma ) sözü hariç nakarat bölümü, sözlerin revizyonları ve bestesi tarafıma aittir. Şarkı kime ait dendiğinde ismimi yarım ağız geçirmek, sanki şarkıda küçük bir payım varmış gibi lanse etmek dürüstlüğe ve bir sanatçıya asla yakışmaz. Besteciye saygı göstermek müzisyen olmaktan geçer. Bir daha asla müzisyen olmayan insanların sözünü bestelemiyorum. Ortak yapılan işin künyesi okunur.

Not: MSG tarafından belirlenen şarkı hakları paydası şu şekildedir. Besteciye: %55, Söz Yazarına: %45’tir. – #BirDemet isimli şarkının %77,5 hak sahibi olarak MSG tarafından da net bir şekilde bellidir. Takdir halkımızındır. Saygılarımla…”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler