Ana SayfaÜnlülerEnis Arıkan'dan Televizyon Programı Müjdesi!

İlgili Postlar

Enis Arıkan’dan Televizyon Programı Müjdesi!

Enis Arıkan’dan televizyon programı müjdesi! Alice müzikalinde sergilediği muhteşem performansı çok konuşulan Enis Arıkan, yeni projeleri ile ilgili müjdeyi verdi. Müzikal öncesinde bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu Enis Arıkan, magazin muhabirleriyle ayaküstü bir sohbet gerçekleştirdi. Önümüzdeki günlerde yeni televizyon programının ilk bölüm çekiminin yapılacağını müjdeleyen Arıkan, Jet Sosyete dizisi ilgili de samimi itiraflarda bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın, Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses taklidi sosyal medyayı salladı

Enis Arıkan’dan televizyon programı müjdesi!

Enis Arıkan’dan televizyon programı müjdesi! Başarılı oyunculuk performansı kadar sosyal medya hesabından yayınladığı videolar ve yaptığı esprili çıkışlarla da çok sevilen oyuncu Enis Arıkan, bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Alice müzikalinde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolü paylaşan Enis Arıkan, müzikalinin öncesinde öğle yemeği için geldiği bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sırularını yanıtlayan sevilen oyuncu, yeni projelerini anlattı.

Kapalı gişe oynadıkları müzikal yüzünden çok yoğun günler yaşadığın ifade eden Enis Arıkan, günde iki gösteri yapmaktan neden vazgeçtiklerini şu sözlerle açıkladı:

“Bu hafta üç oyun var. Bizim için yine çok yoğun bir hafta olacak. Günde iki kere oynamak istemiştik, böyle bir karar alınmıştı. Ancak sonra bu karardan vazgeçtik, çünkü bizim için çok yorucu oldu, kaldıramadık.”

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Enis Arıkan, yeni projelerini anlattı.
Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Enis Arıkan, yeni projelerini anlattı.

Enis Arıkan Kimdir?

“Bu yaz beni çok yorucu bir maraton bekliyor”

TV 8 ekranında yayınlanan ve iki hafta sonra ekranda final yapıp dijital ortama geçmeye hazırlanan Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı Tony karakteriyle çok beğenilen ünlü oyuncu, alınan bu karar ile ilgili, “Gülse Birsel’de de zaten bunu açıkladı. Onun için de çok yorucu oluyor. Haftada 120 sayfalık bir bölüm yazmak kolay değil. Ben senaryo yazmayı hiç düşünmedim, zaten istemem de gerçekten sabır işi.” yorumunda bulundu.

Son zamanlarda çok ses getiren projelerin içinde yer alan Enis Arıkan, rol aldığı Jet Sosyete dizisinin finalinin ardından yoğun günlerin kendisini beklediğini söyledi.

Yeni bir televizyon programını sunacağını ve çekimlerin önümüzdeki günlerde başlayacağını müjdeleyen Arıkan, “Jet Sosyete dizisi sezon finali yaptıktan sonra beni bu yaz çok yorucu bir maraton bekliyor. Hem bir sinema projesinde rol alacağım, hem de yeni bir televizyon programını sunacağım. Hatta önümüzdeki günlerde ilk bölümü çekeceğiz.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler