Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola ve Enis Arıkan'ın, Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses taklidi sosyal...

İlgili Postlar

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın, Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses taklidi sosyal medyayı salladı

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın, Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses taklidi sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncuları Ezgi Mola ve Enis Arıkan, Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses’in taklidini yaptı. Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı ‘Dipsiz Kuyum’da taklit yapan ikili, sosyal medyayı kasıp kavurdu. Detaylar haberimizde…

Enis Arıkan ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl?

Ezgi Mola ve Enis Arıkan gülmekten kırdı geçirdi

Her ikisi de birbirinden ünlü birer oyuncu olan ve aynı zamanda iki sıkı dost olan Ezgi Mola ve Enis Arıkan, sosyal medyada yaptıkları eğlenceli paylaşımlar ile dikkat çekiyor. Enis Arıkan ve Ezgi Mola, son olarak yaptıkları taklit videosu ile olay yarattı.

Ezgi Mola Kimdir?

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’dan, Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses taklidi

Ezgi Mola ve Enis Arıkan, geçtiğimiz günlerde çıkan genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin ilk kez arabesk performans sergilediği ‘Dipsiz Kuyum’ isimli şarkıda düet yaptı. Ancak, düetin en eğlenceli yanı, Ezgi Mola’nın Aleyna Tilki’nin, Enis Arıkan’ın da İdo Tatlıses’in taklidini yapması oldu.

Enis Arıkan Kimdir?

Youtube’u yıkacağız

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın, otomobilde yaptığı taklit videosunu, Enis Arıkan sosyal medya hesabından “Aleyna Mola feat İdo Arıkan” notu ile paylaştığı videoda, Ezgi Mola “Youtube’u yıkacağız” diyor. Enis Arıkan ve Ezgi Mola’nın muhteşem Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses taklidi videosu, kısa sürede binlerce kez izlendi.

İşte Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses taklidi videosu

Enis Arıkan, son olarak gözünden küçük çaplı bir operasyon geçirdiği haberleri ile gündeme gelmişti. Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Arıkan, “Arkadaşlar bugün çok yoruldum. Gözümden ufak çaplı bir operasyon geçirdim. Doktorum iyi olduğumu söyledi. Kimse merak etmesin.”diye konuşmuştu. Ameliyat haberleri ile sevenlerini korkutan Enis Arıkan, son paylaşımında yakın dostu Ezgi Mola ile birlikte Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses taklitleriyle dikkat çekti.

Ezgi Mola ise, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşımı ile dikkat çekmişti. Güzel oyuncu, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler