Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar cezaevinden mektup gönderdi! Kediciklerle ilgili inanılmaz iddiası şoke etti!

İlgili Postlar

Adnan Oktar cezaevinden mektup gönderdi! Kediciklerle ilgili inanılmaz iddiası şoke etti!

Adnan Oktar cezaevinden mektup gönderdi! Kediciklerle ilgili inanılmaz iddiası şoke etti! Cezaevinde tutuklu bulunan Adnan Oktar, mektubu ile olay yarattı. Oktar, bir dönem toz kondurmadığı kediciklerini topa tuttu. Adnan Oktar’ın kedicikleri ile ilgili inanılmaz iddiası ne oldu? Adnan Oktar mektubunda neler yazdı? Adnan Oktar, kime mektup yazdı? Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’a kaptırdığı kızlarını 12 yıl sonra ilk kez gördü

Adnan Oktar’dan mektup geldi

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Adnan Oktar, Star Gazetesi yazarlarından Ersoy Dede’ye mektup gönderdi. Hakkında, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması, cinsel taciz ve şantaj gibi daha birçok suçlama bulunan Oktar, Ersoy Dede’ye gönderdiği tam dört sayfalık mektupta, bir dönem öve öve bitiremediği, kimselere laf söyletmediği, adeta toz kondurmadığı kedicikleri hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

Adnan Oktar Kimdir?

Ersoy Dede’den Adnan Oktar’ın mektubuna yanıt

Adnan Oktar, mektubunda tutuklanmasının ardından itirafçı olan kedicikler ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Bir zamanlar gözdesi olan kedicikleri hakkında iddialarda bulunan Oktar, itirafçı olan kedicikleri hakkında “Kedicikler 50 bin TL’ye itirafçı oldu.” diye yazdı. Ersoy Dede, Adnan Oktar’ın mektubu hakkında değerlendirmede bulundu. Dede, şunları yazdı:

Kendisi ve müritleri hakkında yazdığım yazıdan sonra Adnan Oktar’dan 4 sayfalık bir mektup aldım. Mektubunda ısrarla suçsuz olduğunu söylüyor.. İddianameyi okuyunca neyin ne olduğunu öğrenir. Asıl benim takıldığım nokta sevgi, saygı, hoşgörü ve toleranstan bahsetmesi.

Adnan Bey iyi güzel söylüyorsunuz da bu nasihatlerinizden nedense müritleriniz hiç nasibini almamış. Organize bir şekilde bana ve gazeteci arkadaşlarıma sosyal medyadan saldırıyorlar.. Her türlü iftira ve tehdide maruz kalıyoruz.. Zaten size yönlendirilen suçlamalardan biri de size muhalif olan insanları tehdit etmeniz ve iftira atmanız değil mi?

Müritleriniz aynı suçu işleyerek başınıza yeni çoraplar örüyor, haberiniz olsun.. Not: Adnan Oktar mektubunda bazı kediciklerin 50 bin lira karşılığında itirafçı yapıldığını iddia etmiş..

Bu çok çok ağır bir itham.. Ben ilgili yerlere yolladım mektubun aslını. Olayın esası neymiş anlarız..

İşte Adnan Oktar’ın mektubu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler