Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy Hollywood'a uçtu

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy Hollywood’a uçtu

Çağatay Ulusoy Hollywood’a uçtu… Son yılların parlayan yıldızlarından biri olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Hollywood yolcusu. Çağatay Ulusoy, bir Hollywood projesine imza atmak için Amerika’ya uçtu. Çağatay Ulusoy’un yeni Hollywood projesi ne? Yakışıklı oyuncu hangi projede yer alacak? Hollywood kapıları sonuna kadar açıldı. Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy’un başarısı nasıl gelişti? Detaylar haberimizde…

Çağatay Ulusoy yeni dizisinden kaç para kazanacak?

Çağatay Ulusoy Hollywood yolcusu

Son dönemlerde, başrolünde rol aldığı Netflix’in ilk Türk dizisi The Protector’un çekimleri ile ilgilenen ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, çekimlerin tamamlanmasının ardından Amerika’ya uçtu. Çağatay Ulusoy, Los Angeles’ta Angelina Jolie ve Johnny Depp’in de yer aldığı United Talent Agency ile anlaşmıştı.

Çağatay Ulusoy kimdir?

Çağatay Ulusoy Amerika’ya gitti

Son yıllarda sık sık Amerika’ya giden ve kendisini yabancı dil ve oyunculuk konusunda geliştiren ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Hollywood projesine imza atmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü yetenek ajanslarından biri olan United Talent Agency ile anlaşma imzalayan Çağatay Ulusoy, yeni bir Hollywood projesini imzalamak için önceki gün Amerika’ya uçtu.

Çağatay Ulusoy imzayı atmaya hazırlanıyor

Çağatay Ulusoy, birkaç gün içerisinde Angelina Jolie ve Johnny Depp gibi yıldızlarla çalışan ajans yetkilileri ile bir araya gelecek ve kariyeri için çok önemli olan bir imza atacak.

Hazal Kaya da gitmişti

Çağatay Ulusoy ile aynı ajansla çalışacak olan Hazal Kaya da geçtiğimiz Temmuz ayında Los Angeles’a gitmiş ve yetkililer ile görüşmüştü.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, ilk olarak ‘Adını Feriha Koydum’ isimli dizi ile tanınmıştı. Dizide, Hazal Kaya ile birlikte başrolü oynayahn Ulusoy, dizideki performansı ve yakışıklılığı ile bir anda popüler olmuş, büyük beğeni kazanmıştı. Çağatay Ulusoy, kariyerinde hızlı adımlar ile ilerliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler