Ana SayfaÜnlülerÇıplak pozları ile olay yaratan Serel Yereli, zirveye koşuyor

İlgili Postlar

Çıplak pozları ile olay yaratan Serel Yereli, zirveye koşuyor

Çıplak pozları ile olay yaratan Serel Yereli, zirveye koşuyor… Ünlü oyuncu Serel Yereli, şarkıcılığa soyunduğu ilk projesi ile büyük bir başarıya imza atıyor. Yeni işi ile büyük beğeni toplayan Yereli, zirveye doğru emin adımlar ile ilerliyor. İşte Serel Yereli’nin başarı hikayesi…

Serel Yereli’nin Yeni Klibinde Göğüsleri Dikkat Çekti!

Serel Yereli’nin İngiltere’de büyük başarısı

Bodrum Masalı isimli dizide zengin ama mutsuz kız karakterine hayat veren ve bu rolü ile büyük bir çıkış yakalayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen Serel Yereli, oyunculuğu bırakıp tüm yaşantısını geride bıraktı ve İngiltere’nin başkenti Londra’ya gitti. Yereli, prodüktör Lyan ile bir araya geldi.

Serel Yereli kimdir?

Serel Yereli ‘Ona Thing’ ile İngiltere’de

Serel Yereli, söz ve müziği kendisine ait olan ‘One Thing’ şarkısın Lyan’a teslim etti. Serel Yereli şarkısını söyledi, Lyan da düzenledi. Lyan El Palabreal, Serel Yereli’nin klibinde de oynadı. Lyan, Serel Yereli’yi İngiliz müzik piyasasına kazandırdı.

Beni, yorgunluk, düzen eksikliği ve uykusuzluk çok yıprattı

Serel Yereli, yeni şarkısı ile İngiliz müzik listelerinde yükselişe geçerken, yakaladığı başarı ile ilgili “Babamın ölümüyle hayallerime ulaşmak için yeni yollar aramam gerekti. Buraya sıfır maddi imkanla geldim. Sadece turist vizem vardı. Yaptığım büyük cesaret işi değil. Beni bu mücadelede yorgunluk, düzen eksikliği ve uykusuzluk çok yıprattı.” diye konuştu.

İşte Serel Yereli’nin ‘One Thing’ şarkısı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler