Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz kafedeki fiyatlara isyan etti

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz kafedeki fiyatlara isyan etti

Kerimcan Durmaz kafedeki fiyatlara isyan etti… Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, gittiği kafedeki makaron ve çay fiyatlarını görünce şoke oldu. Fiyatların pahalılığından yakınan Kerimcan Durmaz, fiyatları ve isyanını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Detaylar haberimizde…

DJ Kerimcan Durmaz’dan Hastahane Çıkışı İlk Açıklama Geldi!

Kerimcan Durmaz makaron ve çay fiyatlarına isyan etti

Sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımları ile fenomen haline gelen Kerimcan Durmaz, bir kafeye gitti. Kafede, makaron ve demlik çay siparişi verdi. Ancak, gelen fiyatları görünce şoke oldu.

Kerimcan Durmaz kimdir?

Kerimcan Durmaz: Bundan sonra evde oturacağız yorganları yiyeceğiz.

Kerimcan Durmaz, sipariş ettiği makaron ve demlik çayın fiyatını görünce neye uğradığını şaşırdı. Şaşkınlığını takipçileri ile paylaşan Durmaz, “1 tane makaron 14 TL, 1 demlik çay 25 TL. Şaka mı bu!” dedi. Şaşkınlığını ifade eden Kerimcan Durmaz, fiyatların uçuk olmasına isyan ederek “Bundan sonra evde oturacağız yorganları yiyeceğiz.” diye sitem etti.

Kerimcan Durmaz ameliyat oldu

Kerimcan Durmaz, son olarak ameliyat olduğu haberlerinin duyulması ile gündeme gelmişti. Kerimcan Durmaz’ın apandisti patlamış ve apar topar ameliyat olmuştu. Zor günler geçiren Durmaz, hastaneden taburcu olduğu hali ile çok zayıflaması ile dikkat çekmişti. Ameliyat olan ve tedavisinin tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu olan Durmaz, sosyal medya hesabından takipçilerine yaptığı paylaşım ile bilgi vermişti. Kerimcan Durmaz, o paylaşımında “Herkese merhaba. 15 gündür yoktum maalesef apandistim patladı bir hastanenin ihmalsizliğinden dolayı sonra başka hastanede ameliyat oldum. Korkunç günler geçirdim. 15 gün boyunca hiçbir şey yiyemediğim ve serumlarla beslendiğim için kilo verdim. İskeletten farkım yok. Ölüp geri gelmiş gibiyim. Bakalım 1 aylık bir sürç içerisine girdim yoğun bir diyet programıyla kilo almaya çalışacağım.” şeklinde açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler