Ana SayfaÜnlüler20 gündür cezaevinde olan Ufuk Bayraktar'dan mektup geldi! İşte ilk açıklaması...

İlgili Postlar

20 gündür cezaevinde olan Ufuk Bayraktar’dan mektup geldi! İşte ilk açıklaması…

Yirmi gündür cezaevinde olan Ufuk Bayraktar’dan mektup geldi! Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın yirmi gündür cezaevinde olduğu haberleri gündemde bomba etkisi yaratırken, Ufuk Bayraktar cezaevinden mektup gönderdi. Ufuk Bayraktar, mektubunda neler dedi? Hangi açıklamaları ile dikkat çekti? Ufuk Bayraktar’ın cezaevinden gönderdiği mektubu detayları ile birlikte haberimizde…

Oyuncu Ufuk Bayraktar’ın 20 Gündür Cezaevinde Olduğu Ortaya Çıktı!

Ufuk Bayraktar neden cezaevine girdi?

Son olarak ‘vatanım Sensin’ dizisinden ‘Dağıstanlı’ karakterine hayat vererek izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın yirmi gündür cezaevinde olduğu ortaya çıktı. 2007 yılında bir kavgaya karıştığı ve hakkında açılan davanın yirmi gün önce kesinleştiği öğrenilen Bayraktar’ın, yirmi gün önce cezasını çekmek için cezaevine girdiği öğrenildi.

Ufuk Bayraktar kimdir?

Ufuk Bayraktar cezaevinden mektup gönderdi

Altı aylık cezasını çekmek için cezaevine gönderilen Ufuk Bayraktar, sevenlerine bir mektup gönderdi. Bayraktar, mektubunda şu ifadelere yer verdi: Hayat, insana doğumundan ölümüne dek birçok şeyi yaşatarak, kazandırarak, kaybettirerek, düşündürterek olgunlaştıran; aratıp öğreten ve isteyene de gerçeği bulduran müthiş bir okul ve sınav yeridir. Her erkeğin gençlik döneminde olduğu gibi benimde 2007 yılında karıştığım bir kavgada rahmetli babamın yadigarı ruhsatsız silahı üzerimde bulundurmaktan dolayı kısa bir süre sizlerden uzak, yüce Türk adaletinin güvenli ellerinde olacağım. Her hayırda bir şer her şerde de bir hayır vardır. İnşallah 6 ay sonra görüşürüz. Allah’a emanet olun.

İşte Ufuk Bayraktar’ın cezaevinden gönderdiği mektup

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler