Ana SayfaÜnlüler0yuncu Ufuk Bayraktar'ın 20 Gündür Cezaevinde Olduğu Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

0yuncu Ufuk Bayraktar’ın 20 Gündür Cezaevinde Olduğu Ortaya Çıktı!

En son ‘Vatanım Sensin’in ‘Dağıstanlı’sı olarak izleyici karşısına çıkan Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın, cezaevine girdiği öğrenildi. detaylar Haberimizde..

Ufuk Bayraktar Kimdir ?

Ünlü Oyuncu Ufuk Bayraktar Cezaevinde Yatıyor!

Yıllar önce ‘Ezel’ dizisinde ‘Dayı’ karakterinin gençliğini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken, en son ‘Vatanım Sensin’de ‘Dağıstanlı’yı oynayan ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007 senesinde karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi. 2007 yılında baba yadigarı olan ruhsatsız silahla bir kavgaya karışan ünlü oyuncunun uzun zamandır devam eden mahkemedeki davası sonuçlandı. Ruhsatsız silah bulundurmaktan yargılanan Oyuncu Ufuk Bayraktar, kesinleşen 6 aylık hapis cezasının onanmasıyla, cezayı çekmesi için cezaevine gönderildi.

Dağ 2 Gişede Coştu, Ufuk Bayraktar Kazandı

Ünlü Oyuncu 20 gündür Cezaevinde!

20 gündür cezaevinde bulunan Ünlü Oyuncu Ufuk Bayraktar’ın yeni sezonda herhangi bir diziyle anlaşması olmadığı, üzerinde çalıştığı senaryoyu yazarak tamamlamaya çalıştığı öğrenildi. 36 yaşındaki genç oyuncu geçen yıl da bir kavgaya karışmış, Cihangir’deki bir gece kulübünü basarak iki kişiyi yaraladığı haberleriyle gündeme düşmüştü.

Ufuk Bayraktar ile ilgili görsel sonucu

Firuzağa Kahvesi’nde Keşfedilmişti!

Ünlü Oyuncu Ufuk Bayraktar, 2003 yılında, babasının işletmeciliğini yaptığı Cihangir’deki Firuzağa Kahvesi’nde çalışırken Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilmişti. Ufuk Bayraktar, 2006’da Demirkubuz’un ‘Kader’ adlı filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. O filmdeki rolü, Ufuk Bayraktar’a 26. İstanbul Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandırdı.

Ufuk Bayraktar ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler