Ana SayfaÜnlüler89 Yaşındaki Gülriz Sururi'nin, Bikinili Pozlarının Sebebi Bakın Neymiş?

İlgili Postlar

89 Yaşındaki Gülriz Sururi’nin, Bikinili Pozlarının Sebebi Bakın Neymiş?

89 yaşındaki usta tiyatrocu Gülriz Sururi, son zamanlarda paylaştığı bikinili pozlar için, paylaşım sebepleriyle resmen ders verdi. nasılmı..Detaylar Haberimizde..

89 yaşındaki Gülriz Sururi’nin Bikinili Fotoğrafı Şok Etkisi Yarattı!

Gülriz Sururi, Bikinili Pozlar Paylaşmaya Devam Ediyor.

89 yaşındaki, tam 70 yıllık tiyatrocu Gülriz Sururi, yıllardır her yaz bikinili fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşmaya devam ediyor. Son olarak dün şezlongta uzandığı fotografı paylaşan ünlü oyuncu, bu paylaşımları kendine ne kadar iyi baktığını göstermek için paylaştığını açıkladı.

89 Yaşında Bikinili Poz Veren Gülriz Sururi: Vücuduma Nasıl Baktığıma Görün

“Kendimi ne kadar iyi muhafaza ettiğimizi görsünler istiyorum”

Instagramdaki Bikinili fotoğrafları için “Neden böyle pozlar veriyorsunuz?” sorusuna cevap veren Sururi, “Kendimi ne kadar iyi muhafaza ettiğimi görsünler istiyorum. Kendimle iftihar ediyorum. ‘Sen hala yaşıyor musun, ölsene’ diye mesajlar geliyor. Umursamıyorum. Kök hücre uygulaması ve lifting dışında estetiğim yok. Gün aşırı 20 dakika egzersiz yaparım. Yiyeceğime dikkat ederim. Ama itiraf edeyim, eskiden bir solukta yürüdüğüm yolları şimdi bitiremeden geri dönüyorum. 2 yıldır enerjim azaldı, buna sinir oluyorum.” diyerek açıklamalarda bulundu.

Gülriz Sururi, Eda Taşpınar’a Meydan Okudu!

Gülriz Sururi, şezlongta çektirdiği fotoğrafıyla kendisinden 51 yaş küçük sosyetik güzel Eda Taşpınar’a (38) meydan okudu. Usta tiyatro oyuncunun bikinili paylaşımını gören sosyal medya kullanıcılarının bazıları “Bu yaşta böyle vücut nasıl oluyor?” derken bazıları da pozu eleştirdiği gözlemlendi.

Gülriz Sururi Kimdir ?

Gülriz Sururi Paylaşımı;

Eda Taşpınar Paylaşımı;

Eda Taşpınar Kimdir ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler