Ana SayfaÜnlülerMert Fırat ve İdil Fırat'ın düğünündeki yasağı, davetliler çiğnedi

İlgili Postlar

Mert Fırat ve İdil Fırat’ın düğünündeki yasağı, davetliler çiğnedi

Mert Fırat ve İdil Fırat’ın düğünündeki yasağı, davetliler çiğnedi… Geçtiğimiz günlerde görkemli bir düğün töreni ile dünya evine giren Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, evliliklerinin heyecanını yaşıyor. Düğünün yankıları hala daha devam ediyor. Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin düğününde koyulan yasak neydi? Davetliler, düğün sahiplerinin hangi yasağını çiğnedi? İşte detaylar…

İdil Fırat’la Evlenen Mert Fırat, Balayı Tatilini Neden İptal Etti!

Mert Fırat ve İdil Fırat düğününde davetlilere yasak

Önceki gün Çeşme Alaçatı’da lüks bir otelde dünya evine giren Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin düğün töreninin yankıları hala daha devam ediyor. Son günlerin en çok konuşulan düğünü olan törende, Mert Fırat ve İdil Fırat çiftinin davetlilere koyduğu yasak dikkat çekti. Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, davetlilerin düğünden kareleri sosyal medyada paylaşmamalarını istedi.

Mert Fırat Kimdir?

Davetliler yasağı deldi

Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, davetlilerin masalarına “Bu önemli günümüzü özel tutmamıza sosyal medyadan paylaşım yapmayarak yardımcı olabilirsiniz.” yazılı bir not bıraktı. Ancak, davetliler bu yasağa uymadılar. Ünlü çiftin merakla beklenen düğün töreninden en özel kareler davetliler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

İdil Fırat Kimdir?

Mert Fırat ve İdil Fırat’ın düğünü

Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, önceki akşam Çeşme Alaçatı The Stay Warehouse’da evlendi. Ünlü çiftin düğün törenine, yakın çevresi davet edildi. Aynı zamanda, ünlüler dünyasından da birçok isim, görkemli düğüne katıldı. Düğündeki nikah merasiminde, damadın şahitliğini Muzaffer Yıldırım ve Gülengül Arlıel, gelinin şahitliğini ise Merve Şen ve Cahit İdil yaptı.

Gökçe Bahadır, Mert Fırat’ın düğününde şarkı söyledi

Düğünde, İstanbul 12 Orkestrası konuklara unutulmaz anlar yaşatırken, Mert Fırat, sürpriz yaparak Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki rol arkadaşı Gökçe Bahadır ile sahneye çıktı ve şarkı söyledi.

Mert Fırat ve İdil Forat düğününe damga vuran bir başka olay da, gelin İdil Fırat’ın babası ünlü iş adamı Önder Fırat’ın düğüne katılmaması oldu. İdil Fırat’ın nişanına da katılmayan baba Önder Fırat’ın düğüne katılmama nedeninin, kızının Mert Fırat ile evlenme kararını ani bulduğu olduğu iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler