Ana SayfaÜnlülerİdil Fırat'la Evlenen Mert Fırat, Balayı Tatilini Neden İptal Etti!

İlgili Postlar

İdil Fırat’la Evlenen Mert Fırat, Balayı Tatilini Neden İptal Etti!

Sosyetik güzel İdil Fırat’la dün akşam dünyaevine giren Ünlü oyuncu Mert Fırat, Balayı tatillerini neden iptal etmek zorunda kaldı. Detayları haberimizde..

İdil Fırat’ın babası Önder Fırat Düğüne Geldimi?

Mert Fırat ve İdil Fırat, Balayı Tatillerini Neden İptal Etmek Zorunda Kaldılar?

En son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başrol oyunculuğuna soyunan Mert Fırat, dün akşam sosyetik güzel İdil  Fırat’la Çeşme Alaçatıda evlendi. Düğünden hemen sonra balayına çıkması beklenen ünlü çiftin, Balayı programlarını yaşayamadan bitirdiği öğrenildi. İdil Fırat’ın babası Önder Fırat’ın düğüne katılmama kararından sonra akıllara ünlü çiftin hakkında kötü haberler gelmeye başlamıştıki, nihayet gerçek sonunda ortaya çıktı.

Mert Fırat Kimdir ?

Balayı Neden Ertelendi!

Habertürk’ün haberine göre, Ünlü Oyuncu Mert Fırat, balayı için rol aldığı dizinin yönetmeninden izin almıştı. Maalesefki Mert Fırat’ın ortağı olduğu DasDas Sahne’de yaşanan teknik sorunlar dolayısla Ünlü çiftinin balayılarını ertelemelerine neden oldu. Bu Teknik sorunlar, DasDas Sahne’nin başka bir yere taşınmasını kadar ilerledi. Sahnenin yeni sezona yetişmesi için İstanbul’da kalmak zorunda kalan Mert Fırat, acil bişekilde balayını erteleme kararı aldı.

İdil Fırat Kimdir ?

Balayı Ne Zaman ?

Mert Fırat ile İdil Fırat, ekim ayında  Amerika’ya gideceği öğrenildi. Ünlü Oyuncu Mert Fırat’ın devam eden çekimlerinden dolayı balayının sadece 4 gün gibi kısa zamanda tamamlayacağı öğrenilen bilgiler arasında.

İdil Fırat’ın Taht Meselesi Sıkıntı Verdi…

mert fırat idil fırat ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler