Ana SayfaÜnlülerTimur Selçuk'tan unutulmaz 50. yıl konseri

İlgili Postlar

Timur Selçuk’tan unutulmaz 50. yıl konseri

Timur Selçuk’tan unutulmaz 50. yıl konseri… Usta sanatçı Timur Selçuk, 50. yılını kutladı. Ünlü isimlerin akın ettiği konserde, unutulmaz anlar yaşandı. Timur Selçuk, sanat kariyerinde 50. yılını muhteşem bir konser ile kutladı. İşte o özel geceden detaylar…

Timur Selçuk kimdir?

Most – Uniq Konserlerinin son konuğu Timur Selçuk oldu

Kerki-Solfej’in işbirliği ile düzenlenen Most-Uniq Konserleri’nin son konuğu Türk müziğinin duayen ismi Timur Selçuk oldu. Sanat hayatındaki 50.yılını kutlayan Timur Selçuk, en sevilen besteleri ve eşsiz yorumuyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Timur Selçuk konserinde unutulmaz anlar

50 yıllık sanat hayatına birçok değerli eser ve unutulmaz başarılar sığdıran Timur Selçuk, Most – Uniq Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Ünlü sanatçıyı dinlemeye gelen hayranları 2 saati aşkın süren konserde keyifli anlar yaşadı. Timur Selçuk, ‘Aziz İstanbul’ şarkısını seslendirirken babası Münir Selçuk ve Türk müziğinin değerli üstadlarını anarak seyirciden büyük alkış aldı. Usta sanatçı ‘Aziz İstanbul’ şarkısını seslendirirken kızı Mercan Selçuk da sema gösterisi ile sahneye çıkarak seyircilere hoş bir sürpriz yaşattı.

Timur Selçuk’un 50. yıl konserine ünlüler akını

Timur Selçuk’u izlemeye gelenler arasında, Hıncal Uluç, Betül Demir ve MüfitCan Saçıntı gibi ünlü isimlerde vardı. Çok sevilen ‘İspanyol Meyhanesi’ şarkısı ile sahnesine son veren sanatçı, seyircinin yoğun alkış ve tezahüratları üzerine yeniden sahneye çıkarak ‘Bir Tatlı Huzur’ şarkısını seslendirdi. Kendisini izlemeye gelen tüm dinleyicilerinin tek bir ağızdan şarkıya eşlik etmeleri üzerine, ‘ Güneşin Sofrasında Söylenen Türkü’ ile final yapan duayen sanatçı, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Timur Selçuk’un 50. yılı

Türkiye’nin en değerli sanatçılarından biri olarak anılan Timur Selçuk, 50 yıllık sanat hayatına birçok değerli eser ve unutulmaz başarılar sığdırması ile takdir edilirken, sanat kariyerindeki 50. yılını unutulmaz bir konser ile kutladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler