Ana SayfaÜnlülerÜnlü Şarkıcıya 2 Gün Konuşma Yasağı!

İlgili Postlar

Ünlü Şarkıcıya 2 Gün Konuşma Yasağı!

Ünlü şarkıcıya 2 gün konuşma yasağı! Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, 2 gün konuşma yasağıyla takipçilerini şaşırttı. Eski eşi Ender Balcı ile yaşadığı sorunlar yüzünden son dönemde magazin gündeminde sık sık ismi geçen Sibel Tüzün, yaşadığı sağlık sorunu yüzünden zor günler geçiriyor. Doktoru tarafından 2 gün konuşma yasağı konan ünlü şarkıcı Sibel Tüzün’ün sağlık durumu nasıl? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Sibel Tüzün’den Eski Eşine Bir Dava Daha!

Ünlü şarkıcıya 2 gün konuşma yasağı!

Ünlü şarkıcıya 2 gün konuşma yasağı! Güzel sesi ve düzgün fiziği ile 90’lı yıllara damgasını vuran isimlerin başında gelen ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, bir süredir eski eşiyle yaşadığı sorunlar yüzünden zor günler geçiriyordu.

Son single’ı “Anlamadın di mi?” için sürdürdüğü yoğun tempo içinde bulunan ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, yaşadığı sağlık sorunuyla sevenlerini üzdü.

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün'e 2 gün boyunca konuşma yasağı getirildi.
Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün’e 2 gün boyunca konuşma yasağı getirildi.

Sibel Tüzün Kimdir?

“Herkesten özür dilerim”

Ses tellerinde geçekleşen kanama yüzünden doktoru tarafından 2 gün konuşma yasağı getirilen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

“Benden dönüş bekleyen herkesten ve özellikle sevgili radyocu arkadaşlarımdan özür dilerim, benden beklediğiniz video ve audio kayıtları yollayamıyorum şu an.. Telefonları da açamıyorum. Heyecan, yorgunluk, stres, uykusuzluk ve alerjik bünye bir araya gelince ses tellerim kanamış. Canım doktorum @drdilaver konuşmamı yasakladı. İki gün yazışa yazışa anlaşacağız. Seviyorum hepinizi olaylara gelirken nazarlara mı geldik ?”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler