Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Dizisine Tepkiler Büyüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Tepkiler Büyüyor!

Atv ekranlarının reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam 29. bölümü ile ekranlara gelecek. Büyük izleyici kitlesine ulaşan dizide işler yolunda gitmiyor. Bir çok dizide olduğunu gibi sezon finaline yakın Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de bazı konuların uzatılması izleyicilerini rahatsız etti. Bir Zamanlar Çukurova dizisine tepkiler büyüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Tepkiler Büyüyor!

70’li yılların Çukurova’sın da geçen Bir Zamanlar Çukurova dizisine geçen hafta yayınlanan son bölümünden sonra izleyicilerinden tepkiler gelmeye başladı. İzleyicilerin bir kısmı Müjgan karakterine yönelik tepki gösterirken. Bir kısmı ise Fekeli ile Hünkar’ın yıllar sonra bir araya gelmesi ancak Züleyha ile Yılmaz’ın bir araya gelememelerine tepkili. Senaryo sorunları yaşayan diziye izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova’nın eski tadı olmadığı yönünde eleştiri yapıyor.

ARTIK İYİCE CIVITTINIZ!

İzleyici yorumlarından bazıları dizinin artık sıkmaya başladığı yönünde olduğu dikkat çekiyor. Yayınlandığı günden bu yana büyük heyecanla izlenen diziye 28. bölümden sonra tepkiler büyümeye başladı. Her hafta dizinin yeni bölümünü merakla bekleyen izleyiciler şimdi eskisi kadar ilgiyle beklemediklerini dile getiriyorlar. Bir izleyici ise ‘Artık iyice cıvıttınız’ diyerek Züleyha ve Yılmaz’ın bir araya gelmesi gerekirken, yeni bölümde Fekeli ile Hünkar hanımın bir araya gelmesinin büyük saçmalık olduğunu eleştirdi.

Bir Zamanlar Çukurova 29. bölüm fragmanı izle…

Bir Zamanlar Çukurova 29. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bölüme Fekeli Ve Hünkar Damga Vuracak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler