Ana SayfaÜnlülerBerkay ile Alişan'dan Serdar Ortaç'a Gönderme...

İlgili Postlar

Berkay ile Alişan’dan Serdar Ortaç’a Gönderme…

Berkay ile Alişan’dan Serdar Ortaç’a gönderme… Buse Terim’in eşi Volkan Bahçekapılı’nın doğum günü partisine katılan Berkay ile Alişan, çıkışta Serdar Ortaç’a göndermede bulundu. Serdar Ortaç’ın çok ses getiren aranjör ücretleri yüzünden albüm yapmama kararını yorumlayan iki ünlü isim, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Serdar Ortaç’tan Hande Yener’e Kumar Sitemi

Berkay ile Alişan’dan Serdar Ortaç’a gönderme…

Berkay ile Alişan’dan Serdar Ortaç’a gönderme… Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın geçtiğimiz hafta yaptığı “Artık albüm yapmayacağım. Çünkü bestelerimi düzenlemesi için ünlü bir aranjöre gönderdim. İki araba parası istedi.” açıklaması, ünlüler arasında büyük bir tepki toplamıştı. 

Serkan Kaya ve Hande Yener, Ortaç ‘a sözlerinden ötürü tepki gösteren isimlerin başında gelirken, Alişan ve Berkay’da ünlü şarkıcıya göndermede bulundu.

Buse Terim’in eşi Volkan Bahçekapılı’nın  önceki gün düzenlenen doğum günü partisine katılan ünlü şarkıcılar Berkay ve Alişan, eğlence mekanının çıkışında kendilerini görüntüleyen magazin muhabirlerinin. sorularını yanıtladı.

Geceden erken ayrılan Alişan, bakıcı olmadığı için 24:00'te evde olmak zorunda olduğunu söyledi.
Geceden erken ayrılan Alişan, bakıcı olmadığı için 24:00’te evde olmak zorunda olduğunu söyledi.

Alişan kimdir?

Doğum günü partisinden erken ayrılmak zorunda kalan ünlü şarkıcı Alişan, “Bugün evde bakıcı yok 12.00’da evde olmam lazım.” sözleriyle muhabirleri güldürdü.

Yeni şarkısının hazırlığı için stüdyo çalışmalarını sürdürdüğünü açıklayan Alişan, kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorduğu Serdar Ortaç’ın “Aranjörler ve müzik şirketleri çok para istiyor, onun için albüm düşünmüyorum” yorumuyla ilgili sorulara şu açıklamayı yaptı:

“Müzik para kazandırıyor. Her şey eskisinden çok çok pahalı. Albüm satışı yok şu an, aranjörler çok para alıyor. Piyasa şu an öyle.”

“Benden öyle paralar istemiyorlar”

Alişan’dan bir hayli vakit sonra doğum günü partisinden ayrılan ünlü şarkıcı Berkay ise, kendisini görüntüleyen muhabirlere düzenlenen gecede çok eğlendiklerini söyledi.

İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan ünlü şarkıcı, eşi Özlem Ada Şahin’in çok rahat bir hamilelik geçirdiğini ifade ederek, Serdar Ortaç’ın yorumuyla ilgili şunları söyledi:

“Müzisyen kardeşlerimizin her zaman hak ettiği parayı kazanmasından yanayım. Benden öyle paralar istemiyorlar.”

Serdar Ortaç’ın yaptığı “Artık albüm yapmayacağım. Çünkü bestelerimi düzenlemesi için ünlü bir aranjöre gönderdim. İki araba parası istedi.” açıklamasına ilk tepkiyi veren Serkan Kaya, “Serdar’ın bir sürü şarkısı var. Bugüne kadar en pahalı aranjörlerle çalıştı. Parası bitti galiba. Önceden ona dokunmuyordu. Aranjörler o paraları hak ediyor.” yorumuyla dikkat çekmişti. 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler