Ana SayfaDizilerBizim Hikaye Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Bizim Hikaye Dizisi Final Mi Yapıyor?

Fox tv ekranlarının perşembe günleri yayınlanan Bizim Hikaye dizisi 2 sezondur ekranlara geliyordu. Başrollerini, Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu ve Alp Akar’ın paylaştığı dizi, 2017 yılında yayın hayatına başlamıştı. Koray Kerimoğlu’nun yönettiği dizi ‘Shameless’ isimli diziden uyarlanmıştı. Bizim Hikaye dizisi final mi yapıyor?

Perşembe Dizileri 2019

Bizim Hikaye Dizisi Final Mi Yapıyor?

Fox Tv ekranlarının Med yapım imzalı Bizim Hikaye dizisi 2017 eylül ayında yayın hayatına başlamış ve uzun bir süre reytinglerde ilk sıralarda yer almıştı. Elibol ailesinin birbirinden renkli yaşantısını anlatan dizinin izleyicilerine kötü haber geldi. Daha önceden dizinin başrol oyuncusu Hazal Kaya’nın hamileliği nedeniyle diziye ara verileceği konuşulmuştu. Bizim Hikaye dizisinin ekran macerası 30 mayıs’ta final bölümü ile sona erecek.

BİZİM HİKAYE 30 MAYISTA EKRANLARA VEDA EDECEK!

Bir çok usta oyuncuyu bir araya getiren Bizim Hikaye perşembe günleri ekranlara geliyordu. Dizinin final yapması geniş bir kitleye sahip izleyicilerini büyük hayal kırıklığına uğrattı.

 Bizim Hikaye dizisi hayranlarının final endişesi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler