Ana SayfaDizilerBizim Hikaye dizisi hayranlarının final endişesi!

İlgili Postlar

Bizim Hikaye dizisi hayranlarının final endişesi!

Dizi sektöründe birçok dizinin final yapacağı duyurulmuştu. Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisi hayranlarının final endişesi!

Final Yapacak mı?

Perşembe akşamları yayınlanan Bizim Hikaye dizisi final yapacak mı? Dizinin hayranlarının, “Lütfen final yapmasın” mesajlarını attıkları görülüyor. Dizinin final yapması için ortada bir sebep yok. Her şey iyi gidiyor ama birçok dizi gibi iyi giderken birden düşüşe geçmesi ve final yapması gibi bir durum izleyicide travma yarattı.

Bizim Hikaye 30. Bölüm Fragmanları Yayınlandı! Barış ile Filiz’i Tatsız Bir Sürpriz Bekliyor!

bizim-hikaye2

Bizim Hikaye gibi güçlü bir dizinin izleyicileri bu travma yüzünden her hafta final edişesi yaşıyor. Dizi çok güzel ve izlenmesi keyifli bu yüzden izleyiciler final yaparsa çok üzülecekler. Bu sebeple sosyal medyadan sürekli final yapmaması için mesajlar atılıyor. Akıllardaki sorular gidecekse söyleyelim, dizide yakın bir zamanda final gözükmüyor.

Bizim Hikaye’nin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

bizim-hikaye3

Mahalleye geri gelen Cemil’in Filiz’e yaklaşma çabaları giderek tatsız bir hal alıyor. Fikret ve Ayşe, Cemil’den sonsuza dek kurtulmak için plan yapıyor. Barış’ı neredeyse kaybedeceğini fark eden Filiz artık sevdiği adamın sağlığına kavuşmasını diliyor. Ayla ve Servet cephesinde işler kızışmaya başlar.

Oğlunu geri kazanmanın yolunun Filiz’den kurtulmak olduğunu düşünen Ayla, kocasından yardım istiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler