Ana SayfaDizilerBizim Hikaye 30. Bölüm Fragmanları Yayınlandı! Barış ile Filiz'i Tatsız Bir Sürpriz...

İlgili Postlar

Bizim Hikaye 30. Bölüm Fragmanları Yayınlandı! Barış ile Filiz’i Tatsız Bir Sürpriz Bekliyor!

Bizim Hikaye 30. bölümünden yeni fragmanlar yayınlandı. Sevilen dizinin son bölümünde, Hülya’nın yaptığı delilik kaza ile sonuçlanmış ve Barış yoğun bakıma kaldırılmıştı. Barış’ın kötü durumunu duyan Filiz ise soluğu hastanede almıştır. Barış, gözlerini açmıştır ve Filiz’le hasret giderirlerken, ikiliyi kötü bir sürpriz beklemektedir. Bir taraftan da Cemil, bizim aileyi yeniden rahatsız etmeye başlamıştır. Cemil, Fikret ve Ayşe tarafından etkisiz hale getirilse de başlarını belaya sokmuşlardır. Bizim Hikaye 30. yeni bölüm fragmanlarıyla detaylarda sizlerle…

Bizim Hikaye 29. Bölüm Fragmanları Yayınlandı!

Son bölümde neler oldu?

FOX TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye, 30. Bölümüyle perşembe akşamı izleyiciler karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 29.bölüme; Barış’ın Filiz’i sevdiğini duyan Hülya’nın çılgına dönerek, o an ki krizle kullandığı arabası kontrolden çıkmıştı. İçerisinde Barış’ın da olduğu arabayla kanala uçmaları ise son bölüme damgasını vurmuştu. Yeni bölümde ise Barış ve Hülya’nın durumu merak ediliyor.

Barış, Ömer’in kendisine kurduğu tuzak yüzünden hapse girme tehlikesi yaşıyordu. Ömer, her geçen gün Filiz’e daha da yakınlaşmaya çalışırken, Barış da Ömer’in sağlam pabuç olmadığını Filiz’e kanıtlamaya çalışmaktadır.

Tufan sonunda Ferda’dan boşanmayı başarmıştır ve Tülay için bir sürpriz hazırlamıştı. Aynı zamanda bu sürpriz, Barış ve Filiz arasındaki buzların erimesine de yardımcı olacaktır.

Barış, Hülya ile arasında yaşananları bir taraftan sonlandırmaya çalışırken, diğer taraftan da Ömer’in gerçek yüzünü ortaya çıkarıp Filiz’le yeniden yakınlaşmaya çalışmaktadır. Fakat, duygularını artık kontrol edemeyen Hülya, hiç beklenmedik bir hamle yapmıştır.

Fikri, son anda Şeyma’yı yüzüstü bırakmıştı. Şeyma ise yaşadığı aşk acısıyla, Fikri’yi unutmak için yeni bir maceraya atılmaya karar verir. Fikri ise Şeyma’nın evine artık giremediği için kendisine bir yer arar. Elibollar’ın evine Şükran yüzünden gitmek istemeyen Fikri, bu kez de kafasını dinlemek için Barış’ın evine yerleşir.

Fikret’in ise yine okulda başı belaya girmiştir. Fakat bu seferki durum Ayşe’dir. Okuluna yeni gelen ve belalı bir öğrenci olan Ayşe, Fikret’in tüm dengesini bozacak gibidir. Ayşe’den çok etkilenen Fikret, onun gözüne girebilmek için her şeyi yapmaya kararlıdır.

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Yeni bölümde neler olacak?

Bizim Hikaye 30. yeni bölümden yayınlanan fragmanlara göre; Barış, yoğun bakımdan çıkarak normale dönmüştür. Filiz ile Barış hasret giderirlerken, Servet ise onlar için kötü bir sürpriz hazırlığındadır. Fikret ve Ayşe ise Cemil’i bayıltıp polis arabası ile kaçırmaya kalkmış ve başlarını belaya sokmuşlardır. Dizi filmin yeni bölümünde, Hülya yaşıyor mu? Fikri’nin Şeyma ile arası düzelecek mi? Soruları sorulurken, Fiko ile Ayşe’nin bulaştıkları beladan nasıl sıyrılacakları ise büyük merak ediliyor…

İşte, Bizim Hikaye 30. bölüm fragmanları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler