Ana SayfaDizilerBizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

İlgili Postlar

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Fox TV ekranlarında başlayan Bizim Hikaye reyting listelerinin üst sıralarında tutunmayı başaran dizilerden biri oldu. İzleyiciler ise Bizim Hikaye oyuncularını ve konusunu merak ediyor. Başrol oyuncularından Hazal Kaya ve Burak Deniz iyi bir uyum yakaladılar. Peki dizide rol alan oyuncular kimlerdir?

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu. Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Dizinin oyunu kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yanı sıra, Nesrin Cavadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.

Hazal Kaya (Filiz)

1 Ekim 1990 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen Hazal Kaya‘nın başarılı bir oyunculuk geçmişi vardır. Annesi babası ayrıldığı için Hazal Kaya annesiyle kalmaktadır. İlk olarak Acemi Cadı dizisinde rol almıştır Asıl çıkışını ‘Aşk-ı Memnu’ dizisiyle yakalamıştır.2011 yılında ‘Adını Feriha Koydum’ dizisiyle ise  başrol oynamıştır. Hazal Kaya adını birçok projede duyurmuş ve başarılı işlere imza atmıştır.

Bizim Hikaye dizisinde sert görüntüsünün altında aslında kardeşleri için her şeyi yapacak bir abla olan Filiz, evin annesi ve babasıdır. Kardeşlerine annelik edebilmek için liseden sonra okumamış, evin maddi yükünü, kardeşlerinin bakımını ve sorumluluğunu üstlenmiştir.En büyük korkusu kardeşlerinden ayrılmaktır. Zaman zaman babasına bile annelik yapmak zorunda kalır.

Burak Deniz (Barış)

17 Şubat 1989 yılında dünyaya gelen Burak Deniz‘in annesi ve babası o küçük yaşlardayken evliliklerini bitirmişlerdir. İlk kez 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer alan Burak Deniz, 2015 yılında Medcezir dizisindeki Aras karakteriyle dikkatleri üstüne çekti. Birçok projede yer aldı. Şu sıralar ise, Hindistan’daki Bollywood için çekilecek internet dizisinde oynayacak. Partneri, kariyerine erotik filmlerle başlayan Sunny Leone.

Bizim Hikaye dizisinde Barış, Filiz’in hayatına giren gizemli genci canlandırmaktadır. Araba hırsızlığı yapmakta fakat Filiz bunu bilmemektedir. Dizide annesinin çok zengin olması ise kafaları iyice karıştırmaktadır. Filiz’in hayatına dahil olmak için çok çaba harcamıştır.

Reha Özcan (Fikri)

Reha Özcan 5 Temmuz 1965 yılında Bingöl’de doğdu. Serhat Özcan’ın kardeşidir. Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra, lisans eğitimini, 1987 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tamamladı. Tiyatro mesleğinden emekli oldu. Usta oyuncunun sayısız dizi ve filmlerde rolü vardır. Birçok ödüle layık görülmüştür.

Bizim Hikaye dizinde Fikri, 6 çocuk babasıdır fakat pek babalık yaptığı söylemez. Sürekli içer, eve para getirmez hatta çoğu zaman kendisi eve bile gelmez. Kızı Filiz’den biraz çekinse de yinede her şeyi yapar. Pek seveni olmasa da, o kendinden öyle memnundur ki, değişmeyi aklına bile getirmez.

Yağızcan Konyalı (Rahmet)

Yağızcan Konyalı 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan genç oyuncu Yağızcan Konyalı, oyunculuk kariyerine 2006 yılında İlk Aşk filmi ile adım atmıştır.

Bizim Hikaye dizisinde Rahmet, lise son sınıf öğrencisidir. Ancak okul başarısı onun için fazla bir şey ifade etmez. Okulu ve arkadaş çevresini para kazanmak için kullanır. Kimi zaman arkadaşlarının yerine sınava girerek kimi zaman da özel ders vererek evin geçimine katkı sağlar.

Nejat Uygur (Hikmet)

1995 İstanbul doğumlu genç oyuncu ünlü tiyatrocu Nejat Uygur’un torunu Behzat Uygur’un oğludur. Çektiği Vine videoları ile tanınan Nejat Uygur, ailenin geleneğini sürdürerek oyunculuk üzerine yoğunlaşmıştır.

Bizim Hikaye dizisinde Hikmet lise öğrencisidir. İçe kapalı, duygulu ve utangaç bir çocuktur. Okuldan arta kalan zamanlarında markette çalışıp eve katkı sağlar. Market sahibinin karısı Esra’ya aşıktır. Babası annesine benzediği için en çok ona sataşır.

Alp Akar (Fikret)

Alp Akar, 27 Şubat 2006’da İstanbul’da doğmuştur. Halen Ortaokul’da eğitimine devam etmektedir. 1 tane erkek kardeşi vardır. Balık burcudur. Tuttuğu takım Fenerbahçe’dir. Gelecekte Konservatuvar eğitimi almak isteyen küçük oyuncu, şu an drama dersleri almaktadır.

Bizim Hikaye dizisinde Fikret, evin küçük kardeşlerinden biridir. Yaşadıklarını genelde içine atar ve babasının bu durumundan çok etkilenir.Ara sıra haykırışları vardır. Ablası Filiz’in sözünden çıkmaz tüm kardeşlerini çok sever.

Zeynep Selimoğlu (Kiraz)

Zeynep Selimoğlu, 2007 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ortaokul eğitimini sürdüren çocuk oyuncu Zeynep Selimoğlu eğitimi ile birlikte Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi de almaktadır. Bu eğitimi alması onun için ilerleyen yıllara oyunculuk kariyerine büyük önem kazandıracaktır.

Bizim Hikaye dizisinde Kiraz, evin küçük kardeşlerinden birisidir. Babasının düzeleceğine inanan isimlerin başında gelir. Her seferinde ise hayal kırılığına uğrar ve Filiz ablasının yardımıyla eski haline geri döner.

Ömer Sevgi (İsmet)

Pınar Töre (Esra)

Berkay Akın (Asım)

Serra Pirinç (Müjde)

Mehmetcan Minciözlü (Cemil)

Cemal Toktaş Kimdir? (Ömer)

Cemal Toktaş Kimdir

 Ayşegül İşsever kimdir?

Miray Akay Kimdir?

Murat Danacı Kimdir?

Nesrin Cavadzade kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sahra Şaş Kimdir?

Melisa Döngel kimdir?

Olcay Yusufoğlu kimdir?

Hazal Adıyaman kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler