Ana SayfaKimdirZeynep Selimoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Selimoğlu Kimdir?

Zeynep Selimoğlu Kimdir?

Kü yaşına rağmen yetenekli oyuncular arasında adını duyurmayı başaran Zeynep Selimoğlu, fenomen dizi haline gelen ‘Bizim Hikaye’ dizisinde rol almaktadır. Zeynep Selimoğlu oyunculuk başarısıyla kendine hayran bırakmıştır.

Zeynep Selimoğlu’nun Hayatı

Zeynep Selimoğlu, 2007 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ortaokul eğitimini sürdüren çocuk oyuncu Zeynep Selimoğlu eğitimi ile birlikte Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi de almaktadır. Bu eğitimi alması onun için ilerleyen yıllara oyunculuk kariyerine büyük önem kazandıracaktır. 2016 senesinde Mahalle isimli sinema filmi ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirerek herkesin ilgisini çekmiştir.

Zeynep Selimoğlu, yaşına rağmen oldukça sosyal ve hobileri olan bir kızdır. Dans okulunda eğitim alan Zeynep Selimoğlu aynı zamanda tenis, kayak,yüzme ile de ilgilenmektedir. Hayalleri ve amaçları olan Zeynep Selimoğlu, adım adım bu hayallere kavuşmak için çabalıyordur.

Zeynep Selimoğlu şuanda fenomen dizi haline gelmiş reytingler de üst sırada yer almaya başarmış profesyonel oyuncu kadrosu olan ‘Bizim Hikaye’ dizisinde Kiraz isimli küçük kardeşi canlandırmaktadır. Burada ki performansı ile herkesi etkilemeyi başarmıştır.

Yer Aldığı Projeler

  • 2017- Bizim Hikaye
  • 2016- Mahalle

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler