Ana SayfaKimdirNejat Uygur Kimdir?

İlgili Postlar

Nejat Uygur Kimdir?

Uygur ailesinin bir ferdi olan, aile geleneğini devam ettiren Nejat Uygur, kendini oyunculuk anlamında ‘Bizim Hikaye’ dizisinde Hikmet karakterini canlandıran Nejat Uygur kimdir? Nejat Uygur Kaç Yaşında? Nejat Uygur Aslen Nereli? Nejat Uygur Hangi Burç? Nejat Uygur hakkında tüm bilinmeyenler haberimizde.

Nejat Uygur Kaç Yaşında? Nejat Uygur Aslen Nereli? Nejat Uygur Hangi Burç?

9 Ağustos 1995 doğumlu olan Nejat Uygur şu an 22 yaşında. Aslen Kilisli olan Nejat Uygur aslan burcudur.

Nejat Uygur Kimdir?

Ünlü komedi üstadı, rahmetli Nejat Uygur‘un kendi adını taşıyan torunu, Behzat Uygur‘un oğludur Uygur ailesinin ayrıcalığını tanıyan, aileden gelen oyunculuk geleneğini devam ettiren Nejat Uygur 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Nejat Uygur’un doğuştan ellerinde dört parmak vardır. Şarkıcı olan abisi ise babasıyla aynı adı taşımaktadır.

Sosyal medyada paylaştığı vine videoları ile tanınmıştır. Uygur Tiyatro‘da aile geleneğine bağlı olarak sahne almaktadır. 2016 yılında vizyona giren, Zafer Algöz, Melek Baykal, Emrah Kaman, Algı Eke, Alina Boz, Cihan Ercan, Nursel Köse, Necip Memili gibi isimlerin rol aldığı Kaçma birader isimli sinema filminde Eren karakterini canlandırmıştır. Bu Nejat Uygur’un sahne dışındaki ilk oyunculuk deneyimidir.

Burada yapmış olduğu oyunculuk herkesin beğenisini kazanmıştır. Nejat Uygur şuanda adı ilk önce ‘Utanmazlar’ olan sonra ise, ‘Bizim Hikaye’ olarak değiştirilen Shameless uyarlaması olan dizide rol ‘Hikmet’ karakteriyle rol almaktadır.

Yer Aldığı Projeler

  • Kaçma Birader (2016)
  • Bizim Hikaye (2017)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler