Ana SayfaKimdirMurat Danacı Kimdir?

İlgili Postlar

Murat Danacı Kimdir?

Ekranın yakışıklı ve başarılı oyuncusu Murat Danacı Kimdir? Murat Danacı Nerede Doğdu? Murat Danacı Aslen Nereli? Murat Danacı Hangi Burç? Murat Danacı’nın Rol Aldığı Projeler Neler? Murat Danacı Kiminle Evli? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Murat Danacı Nerede Doğdu? Murat Danacı Aslen Nereli? Murat Danacı Hangi Burç?

Murat Danacı, 25 Temmuz 1976 yılında Manisa’da doğmuştur. Murat Danacı Aslen Manisalıdır. Murat Danacı Aslan Burcudur.

Murat Danacı Kimdir?

Ünlü oyuncu Murat Danacı, eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamıştır. Hesaplaşma dizisi ile ekranlarla buluşan Murat Danacı daha sonra Kalp Ağrısı dizisinde rol almıştır. Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Star Tv’de yayınlanan; başrolü Gaye Turgut Evin, Saim Karakele ve Şeyma Korkmaz ile paylaştığı Beni Affet dizisinin kadrosunda yer almakta ve Cüneyt karakterini canlandırmaktadır. Beni Affet dizisi ile kariyerini üst noktalara çıkarmıştır. Murat Danacı bir çok sinema, dizi ve tiyatro’da rol almıştır.

Oyunculuk alanındaki başarısının yanında, yakışıklı ve mütevazi olmasından dolayı da izleyiciler tarafından çok sevilmektedir. Kendisi için fan kulüplerinin kurulduğunu ve hayranlarıyla bu sayede bir araya geliyor. Murat Danacı Tiyatro Sanatçısı olan Özlem Baykara Danacıyla evlidir ve bu evliliğinden bir oğlu vardır.Ünlü çiftimiz geçtiğimiz seneler de muhteşem bir tören ile hayatlarını birleştirmişlerdir. Ünlü oyuncu Murat Danacı 186 boyunda, 77 kilo civarındadır.

Murat Danacı’nın Rol Aldığı Projeler:

2011 – Beni Affet

2010 – Kalp Ağrısı

2009 – Hesaplaşma

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler