Ana SayfaDizilerBizim Hikaye 29. Bölüm Fragmanları Yayınlandı!

İlgili Postlar

Bizim Hikaye 29. Bölüm Fragmanları Yayınlandı!

Bizim Hikaye 29. bölüm fragmanlarının yayınlanmasının ardından, sevilen dizi filmin son bölümüne; Barış’ın, Hülya ile bindiği arabanın şarampole yuvarlanması ve de “Fiko ile Ayşe’nin aşkı” damgasını vuruyor! 2. Fragmanda; Fiko’nun, mahallelerine yeni taşınan Ayşe’ye karşı garip duygular hissetmesi, yeni bölümde izleyicilere; eğlenceli ve duygusal anlar yaşatacak gibi görünüyor. 3. fragmanda ise Hülya, arabada Barış ile şiddetli bir şekilde tartışırken, arabanın birden kontrolden çıktığı ve şarampole yuvarlandığı görülüyor. Acaba Barış ve Hülya’ya neler olacak? İşte Bizim Hikaye 29. Bölüm fragmanları…

Bizim Hikaye Oyuncu Kadrosu! Bizim Hikaye Oyuncuları Kimlerdir?

Bizim Hikaye 28. Bölümde Neler Olmuştu?

Zeynep’in ortadan kaybolması herkesi duygusal yönden yıpratırken; kaçırıldığının ortaya çıkması, kafaları daha da karıştırmıştı. Zeynep’ten elmasların yerini öğrenmeye çalışan Ömer’in, Zeynep ile arasında bir bağ gelişmiştir. Bakalım bu bağ, Ömer’i insafa getirecek midir?

Barış, içine düştüğü durumdan kurtulmaya çabalamaktadır. Kurtulmaya çalıştığı durum ise ona, kardeşiyle yaşananları hatırlatmıştır. Bu duygusal ortamda ise Filiz ile birbirlerine destek olurlar.

Fikri, Şükran’nın kendisini aldatmasının intikamını almaya çalışırken kendini yeniden onun peşinde savrulurken bulur. Nişanı iptal olan Şeyma karalar bağlarken; eski karı koca, aşklarını tazelemekteydi. Fakat, Şükran’ı bir sürpriz beklemektedir.

Müjde, Rahmet’in kendisinden uzaklaşmasından dolayı giderek hırçınlaşırken diğer taraftan da annesinin Fikri’den kurtulmasına sevinmektedir. Rahmet’in ise Muzi ile arkadaşlığı, Müjde’yi çileden çıkaracaktır.

Beren Gökyıldız Kimdir (Bizim Hikaye Ayşe)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler