Ana SayfaÜnlülerPelin Karahan Özel Diyetini Paylaştı

İlgili Postlar

Pelin Karahan Özel Diyetini Paylaştı

Pelin Karahan özel diyetini paylaştı. Oyunculuktaki başarısı kadar yaptığı televizyon programları da çok sevilen Pelin Karahan, özel diyetini paylaştı. Gittiği bir alışveriş merkezinde kendisini görüntüleyen magazin muhabirleriyle ayak üstü bir sohbet gerçekleştiren ünlü oyuncu, fit görüntüsü ile dikkat çekti. Oldukça zayıfladığı dikkat çeken 2 çocuk annesi Pelin Karahan, yaptığı diyeti muhabirlerle paylaştı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Pelin Karahan: Zor Şartlarda Gelen Başarı…

Pelin Karahan özel diyetini paylaştı

Pelin Karahan özel diyetini paylaştı. Başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar yaptığı televizyon programlarıyla da adından sıkça söz ettiren Pelin Karahan, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Oldukça zayıfladığı dikkat çeken 2 çocuk annesi ünlü oyuncu, kendisini görüntüleyen magazin muhabirleriyle ayaküstü bir sohbet gerçekleştirdi.

En son yaptığı yemek programının bitmesinin ardından fit bir görünüme kavuşan Pelin Karahan, yaptığı özel diyeti muhabirlerle paylaştı.

Yemek programı yaparken sabahlara kadar yemek yediğini itiraf eden güzel oyuncu, “Karbonhidratsız ve şekersiz bir beslenme düzeni yaptım. Otomatikman zayıfladım. Birde yemek programı bitti, biz orda sabahlara kadar yemek yiyorduk. Sarmalar, baklavalar… O yüzden bitince bana da iyi geldi, bir anda zayıfladım.” dedi.

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Pelin Karahan, fit görüntüsü ile dikkat çekti.
Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Pelin Karahan, fit görüntüsü ile dikkat çekti.

Pelin Karahan kimdir?

“Çocuklarımın Instagram hesabını annem açmış”

Bir süredir ara verdiği oyunculuğa geri döneceğini müjdeleyen Pelin Karahan, son dönemde çok konuşulan internet dizilerine sıcak baktığını söyledi.

İnternet dizileri için, “Sıcak bakıyorum tabii ki. Sonuçta internet dizileri çağımızın gerçeği” yorumunu yapan güzel oyuncu, çocuklarının ise teknolojiye merakli olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

“Hiç sevmezler ve ilgilenmezler. Çocuklarımın Instagram hesabını bile annem kötü niyetli insanların eline geçmesin diye doğduklarında açmış. Çok şaşırmıştım ama sonradan haklı buldum. Hatta Ali Demir’in hesabında 100 bin takipçisi var. Biz bunu ticari anlamda düşünmedik ama ileride kullanmak isterse hazırda tutuyoruz. Benimkiler çok fazla telefonla ilgilenmezler mesela, çok istemezler. Anneleri çok sevmiyor, ondan öyleler galiba. Ben hala çocuk ruhluyum. Baksanıza Susam Sokağı’nın tişörtüyle çıktım bugün.”

Muhabirlerin sorduğu “Çocuklarınız annelerinden mi yoksa babalarından mı daha çok çekinir?” sorusunu yanıtlayan Pelin Karahan, “Bedri’den inanılmaz çok çekinirler, anlatamam sizlere. Bazen ağlıyorlar, ben kızıyorum. Beni hiç iplemiyorlar sonra babası bir geliyor mum kesiliyorlar. Evde birinden çekinmesi taraftarıyız ve bununda baba olması daha doğru oluyor. Yok diyorsa yoktur. Tabi bana karşı öyle olmuyor.” şeklinde konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler