Ana SayfaÜnlülerSibel Tüzün'den Eski Eşine Bir Dava Daha!

İlgili Postlar

Sibel Tüzün’den Eski Eşine Bir Dava Daha!

Sibel Tüzün’den eski eşine bir dava daha! Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün ile 2016 yılında boşandığı eşi Ender Balcı arasındaki sular bir türlü durulmuyor. Daha önce Sibel Tüzün’ün açtığı davalar yüzünden 21 ay hapis cezasına çarptırılan Ender Balcı, yeni bir dava ile karşı karşıya kaldı. Ender Balcı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası yeniden şikayetçi olan ünlü şarkıcı, eski eşinin cezalandırılmasını talep etti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Sibel Tüzün’ün Eski Eşine 21 Ay Hapis Cezası!

Sibel Tüzün’den eski eşine bir dava daha!

Sibel Tüzün’den eski eşine bir dava daha! 2016 yılında Ender Balcı ile nikah masasına oturduktan 6 ay sonra ani bir kararla boşanan ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, eski eşine bir dava daha açtı.

Daha önce eski eşi Ender Balcı’nın kendisine şantaj yaptığı ve ölümle tehdit ettiği iddiasıyla savcılığa  başvuran ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Dört yıllık beraberlikten sonra nikah masasına oturan çiftin, Çınar isminde bir erkek çocuğu var.
Dört yıllık beraberlikten sonra nikah masasına oturan çiftin, Çınar isminde bir erkek çocuğu var.

Sibel Tüzün Kimdir?

Çocuğumu göstermemekle ve beni öldürmekle tehdit ediyor

Ender Balcı’nın mahkemenin verdiği karara uymayıp kendisine mesaj atmaya devam ettiği iddiasıyla tekrardan savcılığa başvuran Sibel Tüzün, verdiği ifadede şunları söylemişti:

“Eski eşimin tavırları boşandıktan sonra değişti. Bana attığı mesajlarda çocuğumu göstermemekle ve beni öldürmekle tehdit ediyor. Attığı mesajların hepsinde küfür ve hakaret var. Huzurum kalmadı.”

21 ay hapis cezasına çarptırıldı

Hakkında verilen uzaklaştırma kararına uymayan Ender Balcı; eski eşi Sibel Tüzün’e hakaret suçundan 3 ay 3 gün, şantaj suçundan 10 ay 4 gün, tehdit suçundan 6 ay 7 gün, huzur ve sükunu bozma suçundan 2 ay 15 gün olmak üzere toplamda 21 ay 29 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

“İstanbul’un yarısıyla yatmış” sözlerini affetmedi

Sibel Tüzün ve Ender Balcı arasındaki yargı süreci devam ederken, Ender Balcı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı sözler üzerine ünlü şarkıcı tekrar mahkemeye başvurdu.

Geçtiğimiz aylarda Ender Balcı’nın paylaştığı, “İstanbul’un yarısıyla yatmış, sürekli kocalarını başka adamlarla aldatıp çocuklarını babasız bırakan kadınlara saygı duyulmaz.” sözleri üzerine harekete geçen Sibel Tüzün, eski eşinin cezalandırılmasını istedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler