Ana SayfaÜnlülerSibel Tüzün'ün Eski Eşine 21 Ay Hapis Cezası!

İlgili Postlar

Sibel Tüzün’ün Eski Eşine 21 Ay Hapis Cezası!

Sibel Tüzün’ün eski eşine 21 ay hapis! Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün ve eski eşi Ender Balcı arasındaki hukuk krizi sonunda çözüme ulaştı. Eski eşi Ender Balcı’nın kendisine şantaj yaptığı ve ölümle tehdit ettiğini iddia eden Sibel Tüzün, mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Mahkemenin kararına uymayan eski eş Ender Balcı, 21 ay hapis cezasına çarptırıldı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar..

Sibel Tüzün’e Eski Eşinden Nafaka Şoku!

Sibel Tüzün’ün eski eşine 21 ay hapis!

Sibel Tüzün’ün eski eşine 21 ay hapis! 2016 yılında 4 yıldır aşk yaşadığı Ender Balcı ile nikaha masasına oturan Sibel Tüzün’ün evliliği yaklaşık 6 ay kadar sürmüştü.

Ender Balcı ile müşterek bir çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, boşandıktan eski eşinin kendisine şantaj yaptığını ve ölümle tehdit ettiğini ileri sürerek İstanbul Aile Mahkemesi’nden uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Bir müşterek çocuğu bulunan çiftin evliliği 6 ay sürmüştü.
Bir müşterek çocuğu bulunan çiftin evliliği 6 ay sürmüştü.

Sibel Tüzün Kimdir?

Uzaklaştırma kararına uymadı

Ünlü şarkıcının şikayetçi olasının ardından Ender Balcı’nın; ünlü sanatçının 100 metre yakınına yaklaşmamasına, şarkıcıya karşı şiddet, tehdit, hakaret, küçük düşürücü davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verilmişti.

Ender Balcı’nın mahkemenin koyduğu uzaklaştırma kararına uymadığını belirten Sibel Tüzüneski eşinin, hakkında konulan yasaklara uymayarak kendisine mesaj atmaya devam ettiği iddiasıyla tekrardan savcılığa başvurmuştu.

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında verdiği ifadede “Eski eşimin tavırları boşandıktan sonra değişti. Bana attığı mesajlarda çocuğumu göstermemekle ve beni öldürmekle tehdit ediyor. Attığı mesajların hepsinde küfür ve hakaret var. Huzurum kalmadı.” demişti.

Tehdit, hakaret, şantaj ve huzur bozma suçlarından hapis yatacak

Savcılığın yürüttüğü soruşturma kapsamında Ender Balcı hakkında tehdit, hakaret, şantaj ve huzur bozma’ suçundan iddianame düzenlendi.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada ifade veren Ender Balcı, “Mesajları ben attım. Pişmanım şu an olsa yapmazdım, benim için utanç verici bir durumdur.” dedi.

Eski eşi Sibel Tüzün’e hakaret suçundan 3 ay 3 gün ceza alan Ender Balcı; şantaj suçundan 10 ay 4 gün, tehdit suçundan 6 ay 7 gün, huzur ve sükunu bozma suçundan 2 ay 15 gün olmak üzere toplamda 21 ay 29 gün hapis cezasına çarptırıldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler