Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'dan Cumhurbaşkanına mektup

İlgili Postlar

Adnan Oktar’dan Cumhurbaşkanına mektup

Adnan Oktar’dan Cumhurbaşkanına mektup… Geçtiğimiz aylarda düzenlenen dev bir operasyon ile tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir mektup yazdı. Oktar, cezaevi koşullarının çok kötü olduğunu anlatarak “Her şey Cumhurbaşkanımızdan gelecek tek bir talimata bakmaktadır.” dedi ve acil müdahale talebinde bulundu. Adnan Oktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektupta hangi ifadelere yer verdi? Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’ın Sağ Kollarından Orkun Dülgeroğlu Hakkında Şok Gelişme!

Adnan Oktar’dan Cumhurbaşkanına mektup

Hakkındaki onlarca suçlama nedeni ile geçtiğimiz yıl Temmuz ayında gerçekleşen geniş çaplı bir operasyon ile tutuklanan ve cezaevine gönderilen, kamuoyunda Adnan Hoca olarak anılan Adnan Oktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazdı. Şimdilerde Edirne Cezaevi’nde bulunan Adnan Oktar, avukatları aracılığıyla başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere neredeyse tüm devlet kurumlarına cezaevlerindeki koşulların iyileştirilmesi için bir mektup yolladı.

Adnan Oktar kimdir?

Şartlar aynı değil

Gazete Duvar’da yer alan habere göre; Adnan Oktar mektubunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 ay kaldığı Pınarhisar Cezaevi’nin koşulları ile bugünkü cezaevlerinin koşulları arasında olumsuz anlamda çok fark olduğunu anlattı.

Her şey Sayın Cumhurbaşkanımızdan gelecek tek bir talimata bakmaktadır

Adnan Oktar, kapasite fazlalığı nedeniyle 40 bin kişinin yatağının olmadığını, 80 bin kişinin aynı yatağı kullanmak zorunda kaldığını, hijyen, sıcak su yetersizliği, ısınma sorunu, yiyeceklerin besin değerinin düşüklüğü gibi çok sayıda sorun olduğunu aktardığı mektubunda şu ifadelere yer verdi: Şu anki cezaevi şartları, o tarihlerde Pınarhisar’daki mevcut şartların yüzde 10’u düzeyinde bile değildir. Her şey Sayın Cumhurbaşkanımızdan gelecek tek bir talimata bakmaktadır.

Bu soruna ivedi olarak müdahale etmesini istirham ediyoruz

Adnan Oktar, mektubunun devamında şartların iyileştirilmesini beklediğini vurgulayarak “Dünyaya örnek olma ve lider olma ülküsüyle yola çıkan Türkiye’mizin adalet sistemini küçük düşürmeyi amaçlayan bu tuzağı bozmak ve vatandaşını devletine küstürme oyununu durdurmak Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakı’nın elindedir. Sayın Cumhurbaşkanımızdan şefkatli ilgisini cezaevlerindeki mazlum ve cezaevlerindeki eksikler nedeniyle mağdur vatandaşlarımızdan esirgememesini ve bu soruna ivedi olarak müdahale etmesini istirham ediyoruz.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler