Ana SayfaÜnlülerSibel Tüzün'e Eski Eşinden Nafaka Şoku!

İlgili Postlar

Sibel Tüzün’e Eski Eşinden Nafaka Şoku!

Sibel Tüzün’e eski eşinden nafaka şoku! 2016 yılında Ender Balcı ile nikah masasına oturan ve yaklaşık 6 ay sonra da boşanan ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, nafaka şoku yaşadı. Ünlü şarkıcıya nafaka için dava açan eski eşi Ender Balcı, hangi taleplerde bulundu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Şeyma Subaşı’na Nafaka ile İlgili Kötü Haber!

Sibel Tüzün’e eski eşinden nafaka şoku!

Sibel Tüzün’e eski eşinden nafaka şoku! Dört yıl büyük bir aşk yaşadığı Ender Balcı ile 2016 yılında nikah masasına oturan fakat bu evliliği 6 ay sonra noktalayan ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, nafaka düşürülme davası ile şoke oldu.

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün ile 6 ay evli kalan prodüktör Ender Balcı, müşterek çocuklarını için ödediği nafakanın düşürülmesi talebiyle dava açtı.

Sibel Tüzün, Ender Balcı ile yaşadığı 4 yıllık aşkın ardından evlenmiş fakat 6 ay evli kalabilmişti
Sibel Tüzün, Ender Balcı ile yaşadığı 4 yıllık aşkın ardından evlenmiş fakat 6 ay evli kalabilmişti

Sibel Tüzün Kimdir?

Karara itiraz ederek nafakanın düşürülmesini talep etti

30 Aralık 2016’da ünlü şarkıcıdan boşanan Ender Balcı’nın, müşterek çocuğa bin lira nafaka ödemesine ve ayriyetten çocuğun özel okul, servis, ve bir adet kursunun masraflarının yarı oranında karşılamasına karar verilmişti.

Sibel Tüzün – Ender Balcı arasındaki nafaka anlaşmazlığı iddialara göre; çocuğun velayeti kendisinde olan Sibel Tüzün’ün, müşterek çocuk anaokulu bitirip özel ilkokul arayışlarına girmesiyle başladı.

İstanbul Aile Mahkemesi’nde dava açan Ender Balcı, kendisinin okulu pahalı bulup itiraz etmesine karşın Sibel Tüzün’ün, çocuğu yıllık 56 bin liralık özel okula kaydettirdiğini iddia etti.

Çocuk için ödediği nafaka miktarının düşürülmesini talep eden Ender Balcı; icra tehdidi altında olduğunu, şirketlerinden birini kapattığını belirtti. Çocuğun masraflarını zorlukla karşıladığını gerekçe gösteren Balcı, iştirak nafakasının 500 liraya indirilmesini ve eğitim masrafları, servis ücreti ile kurs giderinin yarısının karşılanmasına ilişkin mahkeme kararının kaldırılmasını talep etti.

Sibel Tüzün – Ender Balcı çifti daha önce de mahkemelik olmuştu

Dört yıl aşk yaşadığı Ender Balcı ile 6 aylık bir evliliğin ardından boşanan Sibel Tüzün, daha önce de mahkemelik olmuştu.

Boşandıktan sonra İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran ünlü şarkıcı, eski eşi Ender Balcı’nın kendisine şantaj yaptığını ve ölümle tehdit ettiğini ileri sürerek uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Eski eşinin uzaklaştırma kararına rağmen yasaklara uymayıp kendisine mesaj atması üzerine Sibel Tüzün, savcılığa tekrar başvurmak zorunda kalmıştı.

Ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında verdiği ifadede “Eski eşimin tavırları boşandıktan sonra değişti. Bana attığı mesajlarda çocuğumu göstermemekle ve beni öldürmekle tehdit ediyor. Attığı mesajların hepsinde küfür ve hakaret var. Huzurum kalmadı.” demişti. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler