Ana SayfaÜnlülerDeniz Çakır'ın Sözlü Tacizine Uğrayan Kadınlar Şikayetçi Oldu!

İlgili Postlar

Deniz Çakır’ın Sözlü Tacizine Uğrayan Kadınlar Şikayetçi Oldu!

Deniz Çakır’ın sözlü tacizine uğrayan kadınlar şikayetçi oldu! Bir alışveriş merkezinde bulunan popüler kafede oturan Deniz Çakır’ın, yan masada bulunan 6 başörtülü kadına “Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada?” şeklindeki sözlü tacizi mahkemeye taşındı. Mağdur olduklarını iddia eden genç kadınlar İstanbul Adliyesi’ne gelerek suç duyurusunda bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ünlü Oyuncu Deniz Çakır’a Bir Şok Daha!

Deniz Çakır’ın sözlü tacizine uğrayan kadınlar şikayetçi oldu!

Deniz Çakır’ın sözlü tacizine uğrayan kadınlar şikayetçi oldu! Ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın iki arkadaşıyla birlikte olduğu bir mekanda yan masada bulunan 6 başörtülü genç kadına sözlü tacizde bulunduğu iddiaları ortalığı karıştırdı.

Deniz Çakır'ın sözlü tacizde bulunduğu iddia edildi
Deniz Çakır’ın sözlü tacizde bulunduğu iddia edildi

Deniz Çakır kimdir?

“Arabistan mı burası? Ne geziyorsunuz burada” diyerek sözlü tacizde bulunduğu iddia edildi

İddialara göre bir hayli alkollü olan ünlü oyuncu, mekana gelir gelmez yan masada oturan 6’sı başörtülü 7 kişilik genç kadın grubunu hedef alarak “Arabistan mı burası? Ne geziyorsunuz buralarda?” diyerek sözlü tacizde bulundu.

Daha sonra dozu iyice arttıran ünlü oyuncu masadaki kadınların tüm itirazlarına rağmen fotoğraflarını çekmeye başladı.

Mekandaki diğer müşteriler ünlü oyuncuya tepki gösterdi

Deniz Çakır’ın yanında bulunan iki arkadaşı masadaki genç kadınlardan özür dilerken, mekandaki diğer müşteriler Deniz Çakır’a “Kendinize gelin!” diyerek tepki gösterdi.

Deniz Çakır hakkındaki bu iddiaların basına yansımasından sonra bir açıklama yapan menejeri, ünlü oyuncunun o saatte sette olduğunu ve basına servis edilen fotoğraflarında arşiv olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

Deniz Hanım şu an kısa saçlı ve kızıl

“Deniz Hanım şu an kızıl ve kısa saçlı! Peruk takıp olay çıkaracak bir sanatçı da değil. Kendisi şu anda sette.”

Deniz ÇAkır cephesinden gelen yalanlamanın ardından mağdur olduklarını iddia eden 7 kadın İstanbul Adliyesi’ne avukatları ile birlikte gelerek suç duyurusunda bulundu.

Zeynep Yılmaz, adliye çıkışında “Mesele sadece başörtümüzdü” dedi

Avukatlarıyla birlikte adliyeye gelerek suç duyurusunda bulunan genç kadınlardan Zeynep Yılmaz, yaptığı açıklamada “Mesele sadece başörtümüzdü” dedi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yapılan suç duyurusu üzerine ünlü oyuncu Deniz ÇAkır hakkında “hakaret” suçundan soruşturma başlattı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler