Ana SayfaÜnlülerDilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu aşk mı yaşıyor?

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu aşk mı yaşıyor?

Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu aşk mı yaşıyor? Her ikisi de birbirinden ünlü birer oyuncu olan Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu’dan aşk haberi geldi. Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu’nun aşk yaşamaya başladığı ve birlikte görüldükleri iddia edildi. Ünlü oyuncular nerede ve ne zaman birlikte görüldü? Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu aşk mı yaşıyor? Detaylar haberimizde…

Dilan Çiçek Deniz’den Hayran Bırakan Poz!

Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu aşk yaşıyor iddiası

Kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Furkan Andıç ile bir süredir birlikte olan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz günlerde aşkını noktalamıştı. Furkan Andıç, geçtiğimiz günlerde Dilan Çiçek Deniz’in de yakın arkadaşı olan Özge Acar ile bir mekanda birlikte eğlenirken görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bunun ardından Dilan Çiçek Deniz’dan de bir aşk hamlesi geldi. Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu ise, üç yıldır aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç ile geçtiğimiz yıl yollarını ayırmıştı. Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu’nun aşk yaşadığı iddiası gündeme geldi.

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

El ele görüldüler

Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu’nun iki hafta önce aşk yaşamaya başladığı, birlikte Emirgan’da bir mekanda eğlendiği ve mekandan birlikte ayrıldıkları, dün ise Caddebostan’da el ele görüldükleri iddia edildi.

Birkan Sokullu kimdir?

Dilan Çiçek Deniz ve Birkan Sokullu’dan aşk iddiaları konusunda henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler