Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'na Nafaka İle İlgili Kötü Haber!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’na Nafaka İle İlgili Kötü Haber!

Şeyma Subaşı’na nafaka ile ilgili kötü haber! Geçtiğimiz ay ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile boşanan ve alacağı 125 bin liralık nafaka ile günlerce konuşulan Şeyma Subaşı’na kötü haber Aile Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı’ndan geldi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Aleyna Tilki’nin Şeyma Subaşı Dansı Olay Oldu!

Şeyma Subaşı’na nafaka ile ilgili kötü haber!

Şeyma Subaşı’na nafaka ile ilgili kötü haber! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile olan 14 aylık evliliğini geçtiğimiz ay noktalayan ve ortaya çıkan anlaşma protokolüyle günlerce konuşulan Şeyma Subaşı’na kötü haber Aile Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı’ndan geldi.

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay Acun Ilıcalı ile boşandı
Şeyma Subaşı, geçtiğimiz ay Acun Ilıcalı ile boşandı

Şeyma Subaşı Kimdir?

Meclis’e sunulacak

Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı’nın ortak yürüttüğü çalışmada, Şeyma Subaşı’yı da yakından ilgilendiren süresiz nafaka sisteminin değiştirilmesi konusu hız kazandı.

Kamuoyu tarafından sıklıkla tartışılan konulardan bir tanesi olan süresiz nafaka sistemi değişikliği hakkında konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, “ciddi anlamda ele alınması gerek bir konu” yorumunda bulundu. Yapılan çalışmanın yakın bir süre zarfında Meclis’e sunulacağını ifade eden Gül, tüm tarafların memnun olacağı bir çalışma yapıldığını belirtti.

Boşanma protokolleri günlerce konuşulmuştu

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın yaptıkları boşanma protokolünde şu 7 madde günlerce konuşulmuştu: 

Yapılan boşanma protokolüne göre Acun Ilıcalı tarafından, Subaşı’na 10 milyon TL değerinde bir ev alınacak. Bu ev çiftin çocukları Melisa’nın üzerine yapılacak. Ilıcalı ve Subaşı alınacak evle ilgili intifa hakkına sahip olacak. Şeyma Subaşı, mevcut oturduğu evden çıkarak yeni alınacak eve geçecek. Çiftin 5 yaşındaki kızı Melisa’nın velayeti annede olacak. Subaşı’na 115 bin TL yoksulluk, Melisa’ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olarak her ay 125 bin TL ödenecek. 29 yaşındaki Subaşı evlenirse 115 bin liralık nafakası ödenmeyecek.

Taraflar aile yaşantıları, boşanma süreci ve birbirlerinin yakınlarıyla ilgili olarak basın, radyo, sosyal medya, televizyon ve internet siteleriyle birlikte üçüncü kişi, kurum ile kuruluşlara hiçbir şekilde yazılı veya sözlü açıklama yapamayacaklar. Yapılan protokolün dışında taraflar birbirlerinden maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmayacak. Kızları Melisa’nın tüm eğitim giderleri baba Ilıcalı tarafından karşılanacak. Taraflar yapılan protokolde taahhüt ettikleri maddelerin aksini yapamayacak.

Hangi ünlü ne kadar nafaka ödüyor?

Bundan 8 yıl önce Tuğba Coşkun’dan ayrılan Mehmet Ali Erbil, oğlu Ali Sadi için her ay 10 bin Dolar nafaka ödüyor.

Manken Ahu Yağtu ile olan 20 aylık evliliğini bitiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, oğlu Kemal için aylık 10 bin Dolar nafaka ödüyor.

Serkan Uçar ile kısa süreli bir evlilik yaşayan ve bu evlilikten bir çocuk sahibi olan ünlü sunucu Ece Erken, oğlu için aylık 1500 dolar nafaka alıyor.

İvana Sert ile bir dönem evli olan Yurdal Sert, çocukları Ateş için aylık 5 bin lira nafaka ödüyor.

Şeyma Subaşı’ndan önce Zeynep Yılmaz ile evli olan Acun Ilıcalı, Yılmaz’a aylık 150 bin lira nafaka ödüyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler