Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki Şarkı Söyledi..Yer Yerinden Oynadı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Şarkı Söyledi..Yer Yerinden Oynadı!

Türkiye’nin genç yıldızlarından şarkıcı Aleyna Tilki, öyle bir konser verdiki yer yerinden oynadı! Konserin tüm detaylar Haberimizde..

Aleyna Tilki’nin Şeyma Subaşı Dansı Olay Oldu!

Aleyna Tilki’den Görülmemiş Konser!

Antalya’daki bir Avm’de organizasyonu yapılan Aleyna Tilki konseri, konsere gelen müzikseverlerin yığılmalarına sebep oldu. İçlerinde çocukların fazlaca olduğu Avm konserinde, ünlü şarkıcı Aleyna’yı göremeyen küçükler gözyaşları tutamadı.

Aleyna Tilki kimdir?

Yürüyen Merdivenlerde Aleynayı İzlediler!

Antalya Kepez ilçesinde Aleyna Tilki izdihamı yaşandı. Fabrikalar Mahallesindeki bir Avm’de organize edilen konser, yüzlerce kişi sabah saatleri itibariyle gelmeye başladı. İçelerinde küçük çocukların olduğu konserin yapıldığı kısımda ve Avm’nin bütün katları tıklım tıklım Aleyna hayranlarıyla doldu taştı. Orta alana sığmayan vatandaşların Avm deki yürüyen merdivenden de Aleynayı izledikleri görüntülendi.

Aleyna Tilki’nin Bir Dergahta İnzivaya Çekilmesi Lazım!

Küçük Çocuklar Gözyaşlarına Boğuldu!

Aleyna Tilki’yi merak eden küçükler, ailelerinin sırtına çıkarak ünlü şarkıcıyı görmeye çalıştılar. Yürüyen merdivenlerin de dolunca merdivenler durdurldu.  Aleyna’yı göremeyen küçük çocuklar gözyaşlarını tutamadılar. Aleyna Tilki, kendisi için gelen hayranlarıyla sohbet etmeyide ihmal etmedi. Ünlü şarkıcının, şarkıları ve dansı izleyenleri büyülemeyi yine başardı.

Aleyna Tilki’nin Özel Şoförü Şaşırttı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler