Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 15. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Aylin Kayra'yı Nejat'a Teslim...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 15. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Aylin Kayra’yı Nejat’a Teslim Edecek Mi?

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım merakla beklenen 14. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Nejat, Suna’yı hayata döndürmek için muhallebici dükkanını hayata geçirmeye başlar. Kayra ise arkadaşıyla bir plan yaparak kendisini evden kaçmış gibi gösterip annesiyle babasının ayrılmamasını sağlamak ister. Ancak gerçekten kaybolur. Aylin onu bulur ve arabasına bindirir. Aylin Kayra’yı Nejat’a teslim edecek mi?

Perşembe Dizileri 2019

Aylin Kayra’yı Nejat’a Teslim Edecek Mi?

Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şevket, Suna’nın kendisine böylesine bir yalanı söylemesine çok büyük tepki gösterir. Daha sonra Saniye ile Rafet’in de bu durumdan haberdar olduğunu duyunca daha da sinirlenir. Düğümleri çözen Şevket, kahveyi ipotekten kurtarmak için verilen 200 bin lirayı da Suna’nın Nejat’dan aldığını anlar. Suna, babasına bir türlü kendisini anlatamaz. Şevket’de onu dinlemez.

BENİM TATLI YALANIM 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pervin olanları duyar ve gözyaşlarıyla kızının evden ağlayarak çıktığını görür. Yıllar önce de kendisini dinlemeden yargılayan Şevket, yıllar sonra kızına aynı şeyi yapıyordur. Şevket’i konuşmak için buluşan Pervin, Suna’yı bir kere dinlemesi için ikna etmeye çalışır. Kayra, hala annesiyle babasının boşanacaklarını zanneder. Nejat, Kayra’ya yanlış anladığını annesiyle boşanmayacağını söyler ama çocuk olduğu için onu kandırdıklarını düşündüğünü söyler.

Okuldan annesiyle babası ayrılmış olan arkadaşını arayıp konuşmak ister ve parkta buluşur. Bu arada Suna, babasına neden böyle bir yalan söylediğini anlatır. Kayra’da kendi çocukluğunu gördüğünü onun için bu yalanı söylediğini anlatır. Ama Şevket, kızına çok ağır konuşur. Evi terk eden Suna’nın yardımına Nejat, koşar ve onu eve getirir. Nejat, Şevket beyin çocuklarına söylediği yalanı öğrenir. Pervin’i bulup konuşur.

Pervin, ortaya çıkamayacağını, çok hasta olduğunu ve hastalığının son evresinde olduğunu, eğer çocuklarına yaşadığını söylerse onlara aynı acıyı tekrar yaşatmak istemediğini söyler. Nejat, yumuşamayan Şevket’in sırrını yüzüne vurur. Nejat ve Suna’nın kardeşleri Suna’yı tekrar hayata döndürmek için muhallebici dükkanını hayata geçirmeye başlar. Bu arada Kayra eve bir not bırakıp gider. Kendisini kaybolmuş gibi gösterip ailesini merak ettirmek isterken gerçekten kaybolur. Onu takip eden Aylin, Kayra’yı arabasına bindirir.

Benim Tatlı Yalanım 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna Kayra’yla Aynı Kaderi Paylaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler