Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 37. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Fekeli Hayata Dönecek Mi?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 37. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Fekeli Hayata Dönecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 2. sezon 36. bölümüyle ekranlara geldi. Merakla beklenen dizinin yeni sezon bölümünde; Çocuğu olabileceğini öğrenen Demir, eve geldiğinde Züleyha’yı bulamıyor. Çocuğu aldırabileceğini düşünüp doktorun muayenehanesinde Züleyha’yı bulup ondan özür diler. Yılmaz ise Yamanlardan intikamını almak için fırsat kollar. Hünkar’ı bulup kaçırır. Yılmaz tam Hünkar’ı vuracakken Fekeli yetişir. Ancak silah patlar ve Fekeli yaralanır. Acil ameliyata alınan Fekeli’nin kalbi durur. Fekeli Hayata Dönecek Mi?

Perşembe Dizileri 2019

Fekeli Hayata Dönecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 37. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, Züleyha bebeğini aldırmadan onu bulur ve af dileyip eve getirir. Şermin’in ise Züleyha’yı doktora götürmesini affetmez. Bir bidon benzin alıp Şermin’in konağını ateşe verir. Demir, annesini ve Züleyha’yı da alarak İstanbul’a gider. Kendi öz çocuğunu kucağına alacağından mutlu olan Demir, Züleyha’ya bundan sonra o ne isterse yapacağına söz verir.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yılmaz, daha evliliklerinin ilk gününde Müjgan’a yalan söyleyip İstanbul’a Züleyha’yı bulup konuşmak için gider. Giderken de Fekeli’ye mektubu okutur. Hünkar’a karşı duyguları olan Fekeli’de bir an evvel onunla konuşmak için Yamanlar konağına gider. Ancak onunda İstanbul’a gittiğini öğrenir. Gülten’den Hünkar hanım gelince kendisine haber vermesini ister. Demir’in şirketini birileri vergi kaçırdığı iddiasıyla şikayet eder ve müfettişler gelir. Bunu öğrenen Demir, Çukurova’ya gider. Bu şikayeti Cengaver’in yaptığı söylenir ve Cengaver’i bulup ona silah çeker.

Züleyha, Demir’e İstanbul’da yaşamak istediğini Çukurova’ya gitmek istemediğini, oradaki işlerle annesinin ilgilenmesini ister. Hünkar, Züleyha’nın kendisini istemediğini duyunca annesinin hastalandığını söyleyerek Adana’ya döner. Yılmaz, Hünkar’ın döndüğünü duyar ve gizlice konağa girip onunla hesaplaşmak için kaçırır. Fekeli’ye de Gülten’den Hünkar’ın geldiği haberi gelir. Konağı arayan Fekeli, Hünkar’ın kaybolduğunu duyunca Yılmaz’ın ona bir şey yapacağından korkar.

Yılmaz, Hünkar’a mektubu göstererek, Züleyha’yı kendi canı için tehdit edip zorla oğluyla evlendirdiğinin hesabını sorar. Hünkar ise onları kardeş olarak bildiğini, Züleyha’nın sokaklara düşmemesi için Demir’le evlendirdiğini söyler. Yılmaz, silahını ona doğrulttuğu sırada Fekeli yetişir ve Yılmaz’ın elinden silahı almaya çalışırken kendisi vurulur. Acil ameliyata alınan Fekeli’nin kalbi durur.

 Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezon 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler