Ana SayfaDizilerCanevim 16. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ömer Ceylan'a Ağır Konuşunca Tokadı Yiyor!

İlgili Postlar

Canevim 16. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ömer Ceylan’a Ağır Konuşunca Tokadı Yiyor!

Canevim 16. yeni bölümüyle 23 Eylül pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Taylan’ın Ceylan’a karşı planları tutmaya başlar. Ceylan, Taylan’a karşı bir şeyler hisseder hatta Simya’dan bile onu kıskanmaya başlar. Fikret’in susması için 20 milyon bulmaya çalışan Taylan, annesinden bu parayı alamayınca şirketin hisselerini satar. Bunu duyan Melis ise hisseleri satın alıp Ömer’e vermek ister. Ömer, onları birlikte samimi bir şekilde görünce teklifi kabul eder. Dizinin yeni fragmanında; Ömer Ceylan’a ağır konuşunca  tokadı yiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ömer Ceylan’a Ağır Konuşunca Tokadı Yiyor!

Canevim 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Taylan, Ömer’e Ceylan’ı zorla değil onun ilgisi aşkıyla aldığını söylüyor. Ömer, aklına giren o yılanın koynuna da gireceğini söylediğini Ceylan’a hatırlatıyor. Ceylan’da onun hakkında doğru konuşması için onu uyarınca, Ömer’de utanmazsa onu çok sevdiğini söyleyeceğini deyince. Ceylan, utanmadığını söyler. ‘Kaça sattın kendini?’ diyen Ömer’e Ceylan’dan tokat geliyor.

İşte Canevim 16. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1174752516694654977

CANEVİM 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Taylan, Ceylan’ı evde biraz daha kalmaya razı eder. Ortalıkta fazla görünmeyeceğini söyleyen Taylan’ı Ceylan’ın gözleri aramaya başlar ve artık rüyalarında bile Taylan’ı görmeye başlar. Fikret, Taylan’ın karşısına çıkıp her şeyi Ceylan’a anlatmasını istemiyorsa 20 milyon vermesini ister. Taylan kabul eder ancak Feryal o parayı vermez. Taylan’da kendi hisselerini satışa çıkarır. Bunu duyan Melis, hisseleri toplar ve Ömer’e iş birliği yapmayı teklif eder.

Ömer, kabul etmez ancak Melis onların birlikte olduğunu ispatlayacağını söyler. Ceylan, Taylan’a yardım etmek için gittiği yerde ikili yemek yerler. Ömer onları samimi bir şekilde görünce teklifi kabul eder. Fikret ise 20 milyonu alır ama Kristina’yı istemez. Kristina, her şeyi Ceylan’a anlatmak için harekete geçer ancak Taylan peşindedir.

Taylan’dan kurtulayım derken düşüp bebeğini kaybeder. Melis onu da Taylan’dan intikam almak için yanına çeker. Hikmet, Elvan’ı almak için eve geldiğinde ailesi onu korumak ister. Ancak Hikmet onların gözünü korkutmak için Ayşe’yi zehirler. Bunu duyan Elvan, Ayşe’nin onun torunu olduğunu söyler. Elvan, Ayşe’yi kurtarır ama Hikmet torununun peşine düşer.

 Canevim 16. Bölüm Fragmanı Geldi! Ceylan’ın Yeni Kararı Taylan’ın Hoşuna Gitmeyecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler