Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 19. Bölüm Fragmanı Geldi! Savaş Umay'ın Pisliklerini Ortaya Çıkarabilecek Mı?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 19. Bölüm Fragmanı Geldi! Savaş Umay’ın Pisliklerini Ortaya Çıkarabilecek Mı?

Kardeş Çocukları merakla beklenen 19. yeni bölümüyle 24 Eylül salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde, Yıldırım’ı Ümran’dan kıskanan Lebriz Hayat’ı arayarak verdiği adrese gelmesini ister. Aylardır annesini İstanbul’a gelmesi için uğraşan ama onu razı edemeyen Hayat, çaldığı kapıyı annesi açında bir de o evin Yıldırım’ın evi olduğunu öğrenince sinir krizi geçirir. Umay’ı bitirecek bilgilere sahip olan Savaş ise Reşat’la pazarlığa oturur. Savaş Umay’ın pisliklerini ortaya çıkarabilecek mi?

Salı Dizileri 2019

Savaş Umay’ın Pisliklerini Ortaya Çıkarabilecek Mı?

Kardeş Çocukları 19. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hayat, annesini Yıldırım’la beraber yaşadığını zannedip evde olay çıkarır. Ancak Yıldırım onu kovar. Hayat, üzüntüyle teyzesinden kendisine bir günlüğüne annelik yapmasını ister. Umay ise Adnan’ın tuzağına düşer ve onunla görüşmeye gittiği yerden çıkarken birlikte magazincilere yakalanır. Reşat, Savaş’ın kendisine anlattıklarını ispatlamasını, eğer ispatlarsa ne isterse vereceğini söyler. Yıldırım, Ümran’ın yazdığı mektubu okuduğunu ve tek bir kelimesine bile inanmadığını söylüyor.

İşte Kardeş Çocukları 19. bölüm fragmanı…

KARDEŞ ÇOCUKLARI 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Üç ay boyunca komada kalan Yıldırım, Cerrahlık yapamayacaktır. O komadayken Ümran bir kaç kez onun ziyarete gelir. Lebriz ise başından ayrılmaz ve Yıldırım’ın Ümran diye sayıkladığını duyar. Ümran, Karalar köyüne yerleşir. Hayat ise annesini İstanbul’a dönmek için ikna edemez. Umay ise iflasın eşiğine gelir ve pırlanta kolyesini gizlice satar. Ama Adnan’ın adamları onu takip edip fotoğraflarını basına verir. Rezzan, Ümran’ın yazdığı mektubu okur ve yanına gidip onu evlerinde çalışmak için ikna eder. Adnan, Yıldırım’la konuşup kızının ölmesinden onun sorumlu olduğunu ancak onun canını almak kendisinin işine yaramayacağını söyler.

Daha sonra Umay’ı ayağına çağıran Adnan, onu küçük düşürmek için elinden geleni yapar. Umay, eve geldiğinde bir paket gelir ve pakette sattığı pırlanta kolye vardır. İçindeki notta ise bir davet. Umay, Adnan’ın davet ettiği yere gider. kolyesini iade edip çıkacakken, batmakta olan şirketine ortak olmak için teklif sunar. Tutuklu olan Reşat’la Savaş görüşmek ister. Lebriz görüşmeyi ayarlar. Savaş, Reşat’a önce Yıldırım’ın Umay’dan olan oğlu olarak kendini tanıtır. Daha sonrada Umay’ın para karşılığında Yıldırım’ın sahte oğlu olduğunu, ona yardım edebilmesi için karşılığını ödemesini teklif eder.

Kardeş Çocukları 19. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Herkes İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler