Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 19. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Herkes İçin Yeni Bir Dönem...

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 19. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Herkes İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kardeş Çocukları yeni gününde 18. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Silahlı saldırıda Yıldırım’ 3 kurşun isabet eder ve üç ay boyunca komada kalır. Saldırıda İdil ölünce babası Adnan kızının intikamı için geri döner. Rezzan Ümran’ın yazdığı mektubu okuyup her şeyi öğrenir ve Ümran’a bir teklif sunar. Batmakta olan Umay’a da Adnan’dan bir teklif gelir. Savaş ise Reşat’la önemli bir konuşma yapar. Herkes için yeni bir dönem başlıyor.

Salı Dizileri 2019

Herkes İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Kardeş Çocukları 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Saldırıda seken kurşun İdil’e isabet eder ve hayatını kaybeder. Bu haberi duyan Adnan, kızının yaptığı ses kayıtlarını bulur. İdil kayıtlarda, dayısının kendisiyle ilgilenmediğini ve sevmediğini düşündüğünü, ayrıca Hayat ile Umay’dan da nefret ettiğini öğrenir. Onlardan intikam almak için tek tek hepsine ulaşmaya başlar.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Üç ay boyunca komada kalan Yıldırım, Cerrahlık yapamayacağını öğrenir. O komadayken Ümran bir kaç kez onun ziyarete gelir. Lebriz ise başından ayrılmaz ve Yıldırım’ın Ümran diye sayıkladığını duyar. Ümran, Karalar köyüne yerleşir. Hayat ise annesini İstanbul’a dönmek için ikna edemez. Umay ise iflasın eşiğine gelir ve pırlanta kolyesini gizlice satar. Ama Adnan’ın adamları onu takip edip fotoğraflarını basına verir.

Rezzan, Ümran’ın yazdığı mektubu okur ve yanına gidip onu evlerinde çalışmak için ikna eder. Adnan, Yıldırım’la konuşup kızının ölmesinden onun sorumlu olduğunu ancak onun canını almak kendisinin işine yaramayacağını söyler. Daha sonra Umay’ı ayağına çağıran Adnan, onu küçük düşürmek için elinden geleni yapar. Umay, eve geldiğinde bir paket gelir ve pakette sattığı pırlanta kolye vardır. İçindeki notta ise bir davet. Umay, Adnan’ın davet ettiği yere gider. kolyesini iade edip çıkacakken, batmakta olan şirketine ortak olmak için teklif sunar.

Tutuklu olan Reşat’la Savaş görüşmek ister. Lebriz görüşmeyi ayarlar. Savaş, Reşat’a önce Yıldırım’ın Umay’dan olan oğlu olarak kendini tanıtır. Daha sonrada Umay’ın para karşılığında Yıldırım’ın sahte oğlu olduğunu, ona yardım edebilmesi için karşılığını ödemesini teklif eder. Öte yandan Lebriz, Ümran’ın Yıldırım’ın evinde çalışmasından rahatsız olup Hayat’ı Yıldırım’ın evine çağırır. Hayat, Lebriz’in verdiği adrese gittiğinde kapıyı annesi açar.

Kardeş Çocukları 18. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ümran’ın Mektubu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler