Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Burak'ın Yaptığı Süpriz Demir'i...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 14. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Burak’ın Yaptığı Süpriz Demir’i Şoke Edecek!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Her Yerde Sen 14. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Demir, Selin duygularını itiraf eder ve ikili güzel bir ilişki yaşamaya başlarlar. Bundan rahatsız olan Burak, Demir’in bir açığını bulmaya çalışır ve ayrıldığı çok sevdiği bir nişanlısı olduğunu öğrenerek onun geri dönmesini sağlar. Burak’ın yaptığı süpriz Demir’i şoke edecek.

Cuma Dizileri 2019

Burak’ın Yaptığı Süpriz Demir’i Şoke Edecek!

Her Yerde Sen 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Burak, Eylül’ü bulur ve onu yıllar sonra tekrar Demir’in karşısına çıkmaya ikna eder. Selin ile Demir ise çok mutludur ve birlikte çok güzel vakit geçirirler. Eylül’ün Demir’in karşısına çıkması Demir’i de Selin’de çok şaşırtır. Eylül yüzünden ikilinin arası tekrar mı bozulacak? Her şeyi Burak’ın yaptığı ortaya çıkacak mı?

İşte Her Yerde Sen 14. bölüm 2. fragmanı…

HER YERDE SEN 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Artık şirketin iki yöneticisi vardır ve Burak’la Demir toplantı yapıp çalışacak elemanları paylaşırlar. Burak, Selin’in ekibinde çalışmasını ister. Demir, Selin’in istifa ettiğini hatırlatır ama Burak Selin’in istifa etmesine gerek olmadığını söyleyince Selin’da Burak’ın ekibinde çalışabileceğini söyler. Selin’in Burak’la çalışmaya başladığı ilk günden Selin’e gizemli bir kişiden çiçekler gelmeye başlar.

Demir, Selin’e kimin bu çiçekleri gönderdiğini merak etmeye başlar hatta gizlice çiçeğin üzerindeki kartı alıp okur. Bu kızların ikiliyi tekrar bir araya getirmek için yaptıkları planın bir parçasıdır.Demir, Selin’i kaybetmeye başladığını fark edip üzüntüsünü Vedat’la buluşup konuşur. Vedat, Demir’e onun böyle inat etmeye devam ederse. Selin’in gelinlikler içinde biriyle evlenip gideceğini ve onun da öylece arkalarından baka kalacağını söyler.

Demir, Vedat’ın söylediklerinden etkilenir ve Selin’le konuşmaya karar verir. İkili buluşur ve artık inadı bırakmaya karar veren Demir, Selin’e onu sevdiğini itiraf eder. Ama bundan sonra aralarında gizli hiç bir sır olmayacağı için sözleşirler ve Demir, çocukken annesiyle babasının nasıl ayrıldıklarını bu olayın kendisinin hayatını derinden etkilediğini, bu yüzden babasını affetmediğini Selin’e anlatır.

Her Yerde Sen 14. Bölüm 1. Fragmanı Geldi! Demir ile Selin Arasında Eski Nişanlı Krizi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler