Ana SayfaDizilerMasterchef 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

Masterchef 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Masterchef Türkiye 5. hafta dokunulmazlık oyunu ve elenecek adayı belirlemek için ekranlara geldi. Dünkü bölümde Mavi takımdan Suna ile Mustafa eleme adayı olarak belirlenmişti. Yarışmanın bugünkü bölümünde ise takımlar ikinci dokunulmazlık oyununu alabilmek için terk döktüler. Eleme adayı olarak 2 yarışmacı daha belirlendi ve bir kişinin Masterchef hayali sona erdi. Masterchef 5. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Masterchef 5. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim?

Masterchef’in 15. son bölümündeki dokunulmazlık oyununun kaderini belirleyecek menü belli oldu. Mavi ve Kırmızı takımın karşısına Osmanlı mutfağından yapacakları bir menü çıktı. Yarışmacılar eleme potasına düşmemek için yemekleri en iyi şekilde yapmak için ter döktüler.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Yarışmacılar menüdeki yemekleri yapmak ve dokunulmazlığı almak için yarıştılar. Şefler her iki takımın yaptığı yemekleri değerlendirdi ve menüdeki yemekleri en iyi yapan, MAVİ TAKIM oldu ve dokunulmazlığı da kazanmış oldu. Kırmızı takım kendi içindeki dokunulmazlığı kazanmak için yarışmacılar, Mehmet şefin yaptığı Tavuk yemeğini en iyi yapmak için yarıştılar. Yemeği en iyi yapan yarışmacı Ekin oldu ve eleme potasına gidecek ismi belirleme hakkını kazandı. Ekin, kendisinin arkasından konuştuğunu ve kulis yaptığını söyleyerek EDA ismini verdi.

MASTERCHEF 5. HAFTA 4 ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Ekin’in Eda ismini söylemesinden sonra, Kırmızı takım kendi arasında 4. eleme adayını belirlemek için oy kullandı ve son eleme adayı ise oy çoğunluğuyla Orhan oldu. Böylelikle Eda, Orhan, Mustafa ve Suna, yine Mehmet şefin yapıp belirlediği balık yemeği, salata ve sosları tadıp o yemeğe en yakın yemeği 30 dakika içinde yapmak için uğraş verdiler. Yemeği Mehmet şefin yemeğine en yakın yapan Suna oldu. Yemeği en iyi yapan ikinci yarışmacı ise Mustafa oldu.

Eleme potasında son iki eleme adayı, Orhan ile Eda kaldı. Şefler, üçüncü en iyi yemeği yapan aday olarak Eda’yı seçtiler. Umutsuz olan Eda’ya Somer şef bir konuşmada bulundu. Bir daha onun umutsuz ve pes eder halde karşılarına çıkmamasını, onun bir anne olduğunu çocuklarına örnek olması için hayattaki zorluklarla mücadele etmesi gerektiğini söyledi. Eda, şeflere söz vererek ayrıldı. Elenen isim ORHAN oldu.

Masterchef Türkiye 5. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler