Ana SayfaDedikoduTuba Ünsal ve Elisabeth Mas Vall Arasındaki Kavga Büyüyor!

İlgili Postlar

Tuba Ünsal ve Elisabeth Mas Vall Arasındaki Kavga Büyüyor!

Uzun bir süredir Caner Karaloğlu ile aşk yaşayan Tuba Ünsal, geçtiğimiz günlerde bir şiddet skandalıyla gündeme gelmişti. Elisabeth Mas Vall, Tuba Ünsal’dan şiddet gördüğü iddiasıyla mahkemeye başvurmuş ve olaylar karışmıştı. Olay hakkında açıklama yapan Ünsal’a karşılık Elisabeth Mas Vall’ın avukatından geldi. Görünüşe göre çözüme bağlanması beklenen Tuba Ünsal ve Elisabeth Mas Vall arasındaki kavga büyüyor.

Tuba Ünsal’a Uzaklaştırma Kararı!

Caner Karaloğlu ve Elisabeth Mas Vall yaklaşık bir senedir boşanma sürecinde. İddialara göre Elisabeth Mas Vall, Karaloğlu ve Ünsal’ı Tarabya’da bir mekanda gördü. Elisabeth Mas Vall’ın çifte selam vermesi üzerine sinirlenen Tuba Ünsal ise bara giderek Mas Vall’ı saçından tuttu. Ardından yeniden Bebek’te bir mekanda karşılamaları üzerine ise Karaloğlu “Benim sevgilime nasıl selam verirsin” diyerek Mas Vall’a tokat attı. Mekandan çıkarak darp raporu alan İspanyol model ise Karaloğlu’ndan şikayetçi olarak, Tuba Ünsal hakkında da uzaklaştırma kararı çıkardı.

İspanyol Model Elisabeth Mas’ten Tuba Ünsal’a Sert Cevap!

Tuba Ünsal Benim Elbiselerimi Giyiyor!

Olay sonrasında açıklamalar yapan Elisabeth Mas Vall’ın Ünsal hakkındaki sözleri de oldukça şaşırtıcıydı. Darp edildiğini söyleyen İspanyol Model, Ünsal’ın Karaloğlu’nun evine gittiğinde kendisine ait olan kıyafetleri giydiğini açıkladı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Ünsal’ın kendisine “‘Eşini elinden aldım, çocuğunu da alırım, evini de alırım” mesajını verdiğini açıklayan Mas Vall, kızının güvenliğinden şüphe ettiğini dile getirdi.

Çamur At İzi Kalsın!

Olaylar karşısında açıklama yapan Tuba Ünsal söz konusu iddiaların gerçek olmadığını açıkladı. Uzaklaştırma kararının bir yalan olduğunu vurgulayan Ünsal E-Devlet’te böyle bir karar olmadığının altını çizerek şiddet görenin kendisi olduğunu dile getirdi. Tarabya’da karşılaştıklarına Elisabeth Mas Vall’ın kendisinin boğazına sarıldığını açıklayan Ünsal, kurtulmak için refleks olarak ittirdiğini açıkladı. Saldırıya dair elinde görüntülerinde olduğunu söyleyen Ünsal “Çamur at, izi kalsın olayı. Aslında tam olarak kadın şiddeti budur.” açıklamasında bulundu.

Tuğba Ünsal Kimdir?

Tuba Ünsal ve Elisabeth Mas Vall Arasındaki Kavga Büyüyor!

Yargıya taşınan olayla ilgili dün Elisabeth Mas Vall’ın avukatı Zeynep Hatemi’den çarpıcı açıklamalar geldi. Şiddetin ört pas edilmeye çalışıldığını dile getiren Hatemi, Ünsal’ın söz konusu şiddetle ilgili darp raporunu olaydan günler sonra aldığını açıkladı. Mas Vall’ın anneliğinin hedef alındığını dile getiren Hatemi, Ünsal’ın hukuka aykırı davranışlarını meşru bir hale getirme çabasında olduğunu dile getirerek Karaloğlu’nun Mas Vall’a karşı hukuki olarak sadakat yükümlülüğünün devam ettiğini belirten açıklamalarda bulundu. Davadan geri çekilmeyeceklerini açıklayan Hatemi, Mas Vall’ın kızının en iyi şekilde bakılması içinde ellerinden geleceklerini yapacaklarını belirtti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler