Ana SayfaDedikoduReynmen'in "Ela" Şarkısı Çalıntı Çıktı Bircan Bali Eleştirdi!

İlgili Postlar

Reynmen’in “Ela” Şarkısı Çalıntı Çıktı Bircan Bali Eleştirdi!

Reynmen geçtiğimiz günlerde kendisini görüntülemek isteyen muhabire şiddet uygulayan Reynmen’e tepkiler günden güne büyüyor.  Şiddet olaylarına tepkiler dinmeden çalıntı şarkı iddialarıyla gündeme gelen Reynmen şimdide şarkısının çalıntı olduğu iddialarıyla gündemde. Reynmen’in “Ela” şarkısı çalıntı çıktı. Bircan Bali eleştirdi!

“Annesini Dahi Dinlemiyor”

“Söylemezsem Olmaz” programının sunucusu Ece Erken ve Bircan Bali’nin Reynmen hakkında açıklamaları olay yarattı. Programdan önce Reynmen’in annesiyle konuştuğunu dile getiren Ece Erken annesinin gerçeği söylemesini istemesine rağmen Reynmen’in bunu yapmadığını dile getirdi. Bunun üzerine Bircan Bali ise annesini ne kadar üzdüğünü fark etmesi gerektiği yönünde açıklamalar yaptı.

Reynmen’den Şiddet Açıklaması!

Bircan Bali’den Sert Sözler!

“Söylemezsem Olmaz” programına uyguladığı şiddetle konu olduktan sonra sinirlenen Reynmen’in açıklamaları olay yarattı. Reynmen‘in hiçbir magazin programının kendisi hakkında konuşamayacağını dile getirmesi ve program sunucularını ithamları üzerine deliye dönen Bircan Bali, bu sözlerin “Siz benim hakkımda hakkında konuşamazsınız magazin programları ama ben bir magazinciyi tokatlarım”ın bir özeti olduğunu dile getirerek “Sen tokatlarsan sabaha kadar konuşulursun.” açıklamasını yaptı.

Reynmen Kimdir?

Reynmen’in “Ela” Şarkısı Çalıntı Çıktı Bircan Bali Eleştirdi!

Geçtiğimiz Temmuz ayında “Ela” şarkısıyla çıkış yapan Reynmen’in şarkısı Alman asıllı Türk şarkıcı Hava‘dan çalıntı çıktı. İki şarkı arasında benzerliğe değinen Bircan Bali “Reynmen’in buna da bir açıklaması vardır.” diyerek ünlü fenomeni eleştirdi. İşte Reynmen’in “Ela” şarkısının çalıntı olduğu iddia edilen şarkının aslı;

Hava Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler