Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYazgı: "Sanatın Arka Bahçesini Sevmiyorum"

İlgili Postlar

Yazgı: “Sanatın Arka Bahçesini Sevmiyorum”

“Kopsun Kıyamet” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Yazgı’nın yükselişi hız kesmeden devam ediyor. Kendine özgü yorumuyla müzikseverler tarafından büyük bir beğeniyle dilenen başarılı şarkıcı, Volkan Konak’ın “Elbisemde 14 Cep” şarkısı için çalışmalarını tamamladı. Şarkısını yayınladıktan sonra kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Yazgı “Sanat’ın arka bahçesini sevmiyorum.” diyerek çalışma telaşının kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

Yazgı’nın Sesi Çok Seviliyor!

Almanya’da büyüyen Yazgı, Türk Sanat Müziği’ne olan ilgisini profesyonelliğe dökmeye karar vererek 2017 senesinde “Bu Nasıl Yazı” albümüyle müzik piyasasına güçlü bir giriş yapmıştır. Güçlü bir sese sahip olan Yazgı kısa süre içinde geniş bir kitle yakalamayı başarmıştır. Yoğun ilgi gören ilk albümünden sonra çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yazgı bu sene “Kopsun Kıyamet” adını verdiği parçayı dinleyicisiyle buluşturmuştur.

Yazgı’ya Volkan Konak’tan Tam Destek!

Volkan Konak’tan Yazgı’ya Hediye

Başarılı şarkıcıya gönülden destek veren Volkan Konak, çok sevilen şarkısı “Elbisemde 14 Cep”i yeniden yorumlaması için Yazgı’ya hediye etti. Geçtiğimiz ay verdiği konserde şarkıyı ilk kez sahnede kendi yorumuyla seslendiren başarılı şarkıcı, şarkının kendisi için çok değerli olduğunu dile getirerek, sözlerin özgürlüğü, mücadeleyi ve sevgiyi yansıttığını açıklamıştı. Şarkının stüdyo kaydı ve klibi için çalışmalara da başlayan Yazgı “Elbisemde 14 Cep”i yakında dinleyicisiyle buluşturacağını açıklamıştı.

Volkan Konak Kimdir?

Yazgı: “Sanatın Arka Bahçesini Sevmiyorum”

Seslendirdiği eserlerle son döneme damgasını vuran başarılı isimler arasında olan Yazgı, Volkan Konak’ın kendisine heydiye ettiği “Elbisemde 14 Cep” parçasının hazırlıklarını hızlı bir şekilde tamamlayarak dinleyicisiyle buluşturdu. Çıkış yaptığı andan itibaren dinleyicisinden yoğun bir ilgi gören parça ve elde ettiği başarıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Yazgı, yaptığı işi çok sevdiğinin altını çizerek, sanatın bir estetik anlayışı olduğunu vurguladı. Yorumlayacağı şarkıcıları özenle seçtiğini belirten Yazgı, “Birde sanatın arka bahçesi olduğunu gördüm adına aşk dedikleri seviyesiz ilişkiler ve sözde dostluklar, bunlardan uzak durup işime olan aşkıma önem verdim yolum zor olsa da artık uyanış dönemi başladı. Bir yerlere gelmek bundan sonra daha da zor.” açıklamasını yaparak sanatın arka bahçesinin sosyal medyada ki sahne takipçilerden farkı olmadığını dile getirdi.

Yazgı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler